×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Verschrikt sloeg hij de hand voor zijn mond.

Verschrikt sloeg hij de hand voor zijn mond.


Het knaapje was een jaar of 4 maar kende de DHLbus blijkbaar al goed. Want toen ik aankwam rijden bij hun erf stond hij links in de tuin en ik zag dat hij zich snelde naar de andere zijde van de boerderij om me daar te verwelkomen.

Stralend stond hij voor me, in zijn korte broek, blauwe regenlaarsjes en zijn door de zon gebruinde toet. 'Hai' riep hij enthousiast. 'Hai' begroette ik hem net zo enthousiast terug. 'Ik zag jou al' riep hij. 'Wat fijn!'.

'Hoe heet jij?' Dat vind ik altijd zo'n leuke vraag van kinderen dus ik noemde mijn naam en vroeg meteen naar de zijne. Ondertussen had ik hun pakket uit de bus gehaald maar zag nog geen volwassenne. 'Dinand, toen je naar me toe rende heb je toen ook mama gewaarschuwd dat ik er was?' Verschrikt sloeg hij de hand voor zijn mond en dribbelde snel naar het huis. Rustig liep ik achter hem aan. 'Mama, kom gauw, pakketje!' hoorde ik hem roepen.

Met zijn mama aan zijn hand kwam hij weer tevoorschijn. Ik zag de trots in zijn ogen.
'Wauw dat heb je goed gedaan Dinand' complimenteerde ik hem. Ik overhandigde het pakket aan zijn moeder en gaf Dinand een dikke high five.

Dat hadden we toch maar even goed gedaan samen, zo'n pakket bij zijn moeder afleveren :)
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties