×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Hoe ben ik ertoe gekomen om een tekening te lezen.

Hoe ben ik ertoe gekomen om een tekening te lezen.


Een tekening vertelt een verhaal.  Als je een tekening maakt, dan kun je er figuren, dieren, symbolen enz. erin zien.

Iedere tekening kun je draaien en soms zie je er iets anders in.  Uiteraard hebben de kleuren een betekenis en ook de figuren, dieren, symbolen.  

Welke vragen kun je stellen als je een tekening hebt gemaakt.
* Welke kleuren zijn er gebruikt?  Wat geeft het totaalbeeld?
* Hoe staan de kleuren links t.o.v. rechts.
* Welke kleuren zie je boven/onder.

* Symbolen van de kleuren.

* Wat zegt dit over mijn leven nu.

Ik laat mijn gevoel spreken bij het ontleden van een tekening.  Soms lukt het iets moeilijker en dan leg ik de tekening aan de kant en probeer de volgende dag opnieuw.  Wees niet teleurgesteld als het niet direct lukt, maar oefening baart kunst.  Geef zeker niet op, 

Heb je vragen dan mag je mij deze gerust stellen.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

https://yoo.rs/useroverview/99042/kathy.mortier?Ysid=26233Lichtophethart
Mooi. Ja een tekening lezen is heel bijzonder. Vaak is er veel te 'zien' en te vertellen over een (was) tekening. Mag ik vragen of je er een soort van opleiding,  cursus  of workshop voor gedaan hebt, of doe je dit puur vanuit je gevoel ?
15-04-2018 01:10
15-04-2018 01:10 • 1 reactie • Reageer
Merely26
Ik heb een 2 tal online cursussen gevolgd bij Close2Nature,maar ik lees ze op gevoel.  In het begin was het vooral experimenteren met het materiaal.  Nu laat ik mijn gevoel spreken als ik een tekening zie.  De kleuren die gebruikt worden hebben ook een betekenis.
15-04-2018 18:08
15-04-2018 18:08 • Reageer