×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Ik en mijn gezin!

Ik en mijn gezin!


Wat leuk, een nieuw blog platform, nouja nieuw??? Het zal zeker al een tijdje bestaan, maar ik kende het nog niet!!

Het was wel even nadenken hoor, zal ik het doen, zal ik het niet doen.. Je kent het wel, maar we gaan er voor! Ik heb er zin in!!

Ik zal vooral vertellen over mijn leven als Mama. In deze blog zal ik in het kort mijn gezin toelichten, wat wel makkelijk is als je mijn volgende blogs wil lezen.. De namen van mijn kindjes zijn Fictief om hun te beschermen.

Zoals jullie hebben kunnen zien ben ik 27.
Mijn oudste draak is een zoontje van 4 en ik ben nu 26 weken zwanger van ons 2e kindje. Inmiddels mag ik me al ruim 9 jaar gelukkig prijzen met mijn vriend. Wonen samen en hebben ook nog een prachtige hond. Tuurlijk zijn er genoeg lieve mama's die ook bloggen over hun leven. Wat mij zal onderscheiden, ik ben een mama die houd van luxe leven, maar elk dubbeltje moet omdraaien. Dus vooral low budget maar het toch zo luxe maken als je zelf wilt als mama. Nieuwschierig??? Blijf me dan vooral volgen.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties