Gestart met bitcoins 17/01/2018

Gestart met bitcoins 17/01/2018


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een tijdje geleden ben ik gestart met bitcoins. Van een vriend die bitcoins had heb ik voor 20euro bitcoins gekocht via de app Blockchain dus eigelijk MBCS voor mijn 20 euro heb ik 0,0011279BTC gekregen wat toen 10,18euro waard was.

waarom maar 10,18 als je voor 20 betaald heb hoor ik je denken. Wel voor iedere transactie betaal je een tarief afhankelijk van hoe druk het op de markt is. Hoe drukker hoe hoger het tarief.  Die moment heb ik dus 9,82euro aan kosten betaald. Jammergenoeg wist ik dat maar achteraf en hadden we beter een paar uur gewacht want toen stonden de kosten plots maar op 2,50euro, maar het is nu zo gebeurd dus niks aan te doen 

Zoals hierboven te zien heb ik ze ontvangen als de prijs ongeveer 9023,64euro per bitcoin was. Nu was het afwachten en hopen dat dit terug ging stijgen.

18/01 bij het opstaan om 07:00 gemerkt dat ik al op 10,29 stonden 11cent winst :D Als je de kosten niet mee telt natuurlijk :D

om 13:52 terug gaan kijken naar de bitcoins en stond ik op 11,19euro of 0,0011279BTC

Hoe fantastisch wat dat !!

Jammer genoeg geen foto van de prijs van bitcoins toen.


Met mijn neef was ik hier ook al over bezig over bitcoins en ander eenheden… 

Hij zei me als je wil zet wat je hebt op bitwallio daar krijg je per dag 3% van je geïnvesteerd bedrag terug. Dus toen ik 11,19 eurotjes had dacht ik ah wat heb ik te verliezen en daar ben ik zeker van een opbrengst.

Via mij neef zijn referral link aangemeld bij bitwallio.

dus account aangemaakt neef blij :D ik blij en het avontuur kan beginnen…

of toch niet?..


De kosten op dat moment Oo waren niet normaal hoog… 7,27euro !!

Bleef er dus maar 3,79 euro over van mij 11 euro… dus niet het goeie moment om over te zetten.

Dus terug afwachten tot de kosten gedaald waren om ze op het 'beste' moment over te zetten.


24/1 was het moment vond ik om 7h s'morgens bitcoins verplaatst naar bitwallio voor een bedrag van 9,86euro of 0,0011279MBTC. Kosten hiervoor waren 0,00003164MBTC bitter weinig dus :D 


nieuw avontuur op Bitwallo was gestart!!

Eens mijn bitcoins overgezet waren kon ik een deposito doen. 

Wat is dat nu juist een deposito? Wel dat is eigelijk een bedrag geven aan 'iemand' om te investeren dit bedrag ben je dan natuurlijk ook kwijt, maar in ruil hiervoor krijg je elke dag 3% terug.

Met wat klein rekenwerk kom je op het volgende : om uw bedrag terug te verdienen aan 3% per dag moet je dus 34 dagen wachten. Steek je 10 euro in deposito na 34 dagen heb je je 10 euro terug.dag 35 maak je dus eigelijk je eerste winst. Dus mijn 9,86 euro in deposito gestoken hiervan is nog een kleine kost afgegaan van 0,00005481MBTC dus 0,00104145MBTC in totaal in deposito.

Op dit moment van schrijven heb ik dus al 0,00043736MBTC terug voor een waarde van 3,25 Dollar = 2,62 euro terug op 14dagen nog 20 dagen en ik heb mijn geïnvesteerd geld terug :D


Binnenkort zal ik dus terug een update posten van wat er nog allemaal gebeurd is met mijn crypro currencie en als ik nieuwe investeringen heb gedaan ! 

als je zelf ook BTC via bitwallio wil investeren en er 3%per dag op terug wil krijgen hieronder mijn referral link zo krijg ik er ook nog een beetje voor terug ;


referral link = Sweets "n Treats

Sluit je aan bij Bitwallio en verdien 90% van uw geïnvesteerd kapitaal terug op 1 maand!Tot Binnenkort! Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Oh, goede investering. Alleen jammer dat je er geen gled meer kan uithalen...
| 10:26 |
Zie eerste reactie !!
| 15:17 |
Net via men neef gehoord dat hij niet meer aan zijn geld graakt op bitwallio. Hij kan dus geen geld overzetten van hun site naar een andere dus zet hier zeker geen geld meer op!!!
| 15:16 |
Ik ben ook al bijna een jaar bezig met Bitcoins. Gelukkig gaat de prijs op het moment van schrijven weer aardig omhoog.
Maar ik maak gebruik van www.cryptotab.jouwweb.nl
Hier moet je een kleine button in je Google Chrome Browser plaatsen en terwijl je gewoon op internet blijft surfen verdient de browser bitcoins voor jou. Zonder enige kosten of investering.
Maak wel veel affiliates want dan verdien je zelf ook veel meer. Probeer het ook eens!
| 09:32 |
momenteel hebben wij enkel mac als vaste pc en iPhone iPad… daar gebruiken we dus safari op maar indien er een nieuwe laptop komt dan doe ik dit
| 08:11 |
Heel interessant om te lezen hoe het in praktijk gaat. Ik ben een dummy wat dit betreft, maar ik heb het zo begrepen: je betaalt 20 euro, na al die transacties en weet ik veel wat blijft het alleen maar 9.86 ( eigenlijk iets minder omdat je het in deposito gestoken hebt en dan ging nog wat fee eraf) en dan moet je nog langer dan 1 maand wachten om die 9.86 terug te verdienen. Dus in grove lijnen pas na 2.5 maanden (?) krijg je jouw 20 euro terug en pas daarna begin je met echte winst oogsten.
Is 3% een vaste waarde of kan het schommelen?
| 16:32 |
Ja zo klopt het ongeveer maar die 20 euro dat ik ingestoken heb had ik via een vriend gekocht als hij had gewacht tot dat de kosten lager waren dan was er ook minder fee dus alles hangt eigelijk af van een goed moment. Maar zoals je zegt na ongeveer 2,5 maand heb ik mijn totale investering terug. de 3 % is een vaste waarde! Nu nog 6 dagen en ik heb terug wat ik in deposito gestoken heb :D
| 08:09 |
is deposito voor een vaste periode? zeg het maar dat je een jaar vast eraan niet mag aankomen... of toch niet?
| 15:12 |
Neen je doet een storting en kan daar dan niet meer aan ... dan is het wachten op terugbetaling via rente... maar intussen via men neef gehoord dat ze niet meer uitbetalen en dat hij geen geld meer kan overmaken vanaf hun site nazr een andere dus zeker geen geld opzetten dus !!
| 15:15 |
Goed dat je het zegt... Ik hoop dat jij jouw investering niet helemaal kwijtgeraakt hebt.
| 15:20 |
jammer genoeg wel… ik ga de volgende dagen nog proberen om er iets van terug te krijgen maar heb zwaar mijn twijfels!
| 18:30 |
een troost: je hebt niet zo veel geinvesteerd
| 16:24 |
Wat voor iets is het? Hoe werkt het precies? :O Kan je dus ook echt met kleine bedragen beginnen? Maar betaal je dan niet veel fee?
| 13:30 |
ik ben klein kunnen beginnen omdat een vriend van me al bitcoins had en ik ze van hem gekocht heb… het minimum aankoopbedrag bij blockchain is 50euro en 1,5euro kosten. dan heb je bitcoins en dan kan je die overzetten naar bitwallio als de kosten niet te hoog zijn maar dat maak je persoonlijk uit
| 15:30 |
Zie eerste reactie
| 15:17 |
nadeel met kleine bedragen beleggen, of in dit geval gokken zoals de beurs het noemt. kost je meer dan dat het je oplevert met deze kleine bedragen. ik beleg zelf bij Binck bank en zijn de kosten per transactie 10 euro minimaal dus 100 euro aandelen is dus aan en verkoop 20 euro die je moet goed maken en dan sta je pas op 0 winst
| 13:47 |
Ziet er interessant uit, echter ken je ook iemand die daadwerkelijk al heeft kunnen doorstorten naar de bank? Dus dat je zeker weet dat je die rente ook krijgt? De markt is weer groen vandaag, gister was beter te kopen lol, maar ga eens erover lezen wat men te zeggen heeft..
| 09:28 |
Ja mijn neef heeft al doorgestort naar zijn rekening hij heeft er wel een groter budget opstaan namelijk 213euro ik zal hierover in mijn volgende blog hierover terug op komen!
| 09:33 |
welke betalingen accepteren ze?
| 09:38 |
blockchain een startkapitaal van 50+kosten dan heb je bitcoins of ether
bitwallio : dollars, litecoin, bitcoin,dogecoin, dash, ethereum en via Bcash, Zcash, perfect money, payeer en advcash
| 09:52 |
Maar enkel doorgestord uit n andere wallet?
| 09:53 |
bij blockchain niet daar is het via mastercard of visa
bitwallio kan je aanvullen via deze op mijn vorige reactie
| 10:00 |
blockchain via visa mastercard
| 09:54 |
ok thanks ga er eens wat over lezen later :)
| 09:59 |
zeker doen ! en als je vragen hebt stel ze gerust !!
| 10:07 |
Ga het even in de groep gooien bij wat mensen die er echt verstand van hebben, dus komt vast goed.. dit waren de kleine dingen die ik even wilde weten.. woon niet in NL namelijk en vroeg me af wat ze voor betaalmiddel accepteren... duik daar sowieso niet meteen in, maar goed om eens over te lezen..
| 10:20 |
ik ook geen NL'er :D en moest je interessante dingen te weten komen hoor ik het ook graag !!
| 12:37 |
Zie eerste reactie !!
| 15:17 |
Sorry maar een beetje gek om dit zo neer te zetten met 2 dwingende uitroeptekens.. Volgens mij is dit al weken geleden dat ik hier heb gereageerd, dus wat is de achterliggende gedacht dit nu te sturen?
| 17:09 |
om je te waarschuwen? dat er niet nog meer mensen daar geld opzetten en verliezen.. mijn excuses alvast!
| 18:29 |
Oh je bedoelt niet de reactie boven je bericht maar die je als laatste nu in de berichten hebt gepost. Ik denk persoonlijk dat je beter je bericht bovenin kunt voorzien van een waarschuwing.. berichten leest niet iedereen. Ik had overigens al een slecht onderbuik gevoel dus het laten schieten, zonde dat je je geld kwijt bent.
| 18:48 |
waar betalen zei die rente van uit dan, dat moet ook ergens vandaan komen.
| 13:48 |
Geen idee denk dat ze dat geld gebruiken om reclame te maken voor weet ik veel wat ... en daar dan van zeker heb geen idee
| 13:58 |
ik zie je inleg krijg je nooit terug.
maar met PayPal of ideal kan je niet betalen zie ik.
je moet eerst bitcoins hebben en die dan daar naar toe overzetten.

sommige zaken staan niet op de site namelijk. wat al verdacht vind haha.
| 14:21 |
Je inleg krijg je terug via die 3% daarmee dat ik erbij zette dat het 33-34 dagen duurt eer je dat terug hebt en je eerste winst maakt… Bitwallio kan je via Bcash, Zcash, perfect money, payeer en advcash dit zijn systemen waar je eerst geld opzet en dan via daar kan je overzetten naar bitwallio . Je kan eigelijk perfect in dollars werken ook… Je zet bv: euro's op advcash die zet je om naar dollars en dan zet je die dollars over naar bitwallio
| 18:33 |
Hoe goed zijn die sites waar je je geld op zet.

Dus mocht het programma stoppen ineens ben je je inleg kwijt.
| 20:01 |
jap dat wel daarmee dat ik op zo een dingen geen geld steek dat ik eigelijk niet kan missen… ik ga daar nooit een stuk loon insteken…
ik ben nu begonnen met 20 euro eens ik dat terug heb gaat dit terug op mijn rekening en dan na een tijdje ga ik mijn winst terug investeren en zo stilletjes aan opbouwen zo ben ik eigelijk niet met mijn geld bezig…
| 21:14 |
Vraag me alleen af wat die andere sites dan zijn. Waarom er nooit gewoon PayPal gebruikt kan worden.
Die andere site zijn me onbekend. Bij een zag ik ook dat geld kosten om geld terug te storten op je bankrekening.
| 06:25 |
ja is meestal zelf zo … het is en blijft eigelijk lucht hé daarmee dat ik zei dat ik klein begin stel dat de site verdwijnt heb ik eigelijk niks verloren
| 09:27 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen