×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Een dankbaar moment

Een dankbaar moment


Gister had ik een afspraak met een klant voor een energetische behandeling, we noemen haar voor het gemak Hennie. Hennie heeft al heel lang last van een nekhernia en loopt daarvoor op het ziekenhuis. De pijn is sinds een aantal maanden zo erg aanwezig dat ze sterke pijnstillers van het ziekenhuis heeft gekregen. Hennie komt bij mij om wat extra pijnverlichting en de ruimte om te kunnen ontspannen. 

Normaal geef ik m'n behandelingen in een stoel die in een ligstand gezet kan worden. Hennie vertelde mij echter dat zij niet meer kon liggen doordat de pijn verergerd was. De behandeling die ik haar eigenlijk wilde geven, de Energetische Facelift, is niet comfortabel te geven wanneer de ontvanger zit i.p.v. ligt. Dus wij besloten samen om dan voor Reiki te kiezen zodat ik daarmee gericht haar nek, schouders en armen kon behandelen. "Doe jij gewoon je ding maar", zei ze nog.  :D 

Nadat ik m'n handen op haar schouders had gelegd en verplaatste naar haar hoofd, zei ik vanuit het niets een tekst in gedachten op waarmee je een lichaamsproces start van Access Consciousness. Een glimlach verscheen op mijn gezicht samen met de gedachte "Oké, geen Reiki dus!"

when you are willing to function from more consciousness, you begin to open the doors to all healing

gary douglas

Ik vervolgde het begonnen lichaamsproces, genaamd MTVSS en merkte dat de energie heel sterk was. Mijn handen waren gloeiend heet, heerlijk wanneer de omgevingstemperatuur al boven de 25 graden is.  ;-)  Zoals afgesproken richtte ik de behandeling op haar nek, schouders en armen. Tijdens de behandeling stelde ik de hele tijd vragen in mijn hoofd zoals "Welke bijdrage kan deze sessie voor Hennie en haar lichaam zijn?" en "Welke bijdrage kan ik voor Hennie zijn?"

Na een uurtje was de behandeling klaar en legde ik m'n handen weer op de schouders van Hennie, zo laat ik haar weten dat we klaar zijn. Langzaam kwam ze bij en vertelde ze mij direct hoe heerlijk dat was. Ze had heerlijk kunnen ontspannen, voelde zich heel zwaar tijdens de behandeling en was ook even in slaap gevallen. En wat haar nog het meest opviel was dat ze gewoon een uur lang geen pijn gevoeld had! 

Dat kwam bij mij aan als bliksem bij heldere hemel. Wow, die had ik niet verwacht! Ik verwacht sowieso niets van behandelingen omdat ik geen controle kan (en wil) uitoefenen op de ontvanger hoe die de behandeling moet ontvangen. Ik was serieus verbaasd en tegelijkertijd dankbaar voor Hennie's reactie op de behandeling! 

gratitude is the key to producing miracles

gary douglas

En zoals de quote hierboven ook zegt; dankbaarheid is de sleutel om wonderen uit te nodigen. Dat is dan ook de reden waarom ik dit, redelijk lange, blog met jullie wilde delen. Ik wilde mijn dankbaarheid delen, uitstrooien zoals Tinkerbell haar elfenstof uitstrooit zodat het zich kan vermenigvuldigen. Welke bijdrage zou dat zijn? Ik word er in ieder geval heel blij van en hopelijk jij ook. 

Hennie ging blij en dankbaar de deur uit nadat ze een vervolgafspraak met mij maakte. Ik ben dankbaar dat ik een bijdrage mocht zijn voor Hennie, voor haar vertrouwen en ja, ook voor het geld dat zij mij ervoor betaalde. Het meest dankbaar ben ik voor het feit dat het een magische behandeling was, zowel voor Hennie als voor mij! 

Liefs,
Amanda

 
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties