Wat doe ik met de as van mijn ouders??


Mijn vader overleed 20 jaar geleden aan de gevolgen van Kanker, Mijn ouders hadden de wens samen uitgestrooid te worden. Mijn vader was pas 63, dus de verwachting dat  ook mijn moeder snel zou gaan hadden wij niet. Dus hebben wij mijn vader een mooi plekje na het cremeren in de urn muur gegeven. Zodat hij rustig daar kon wachten op het moment samen met zijn vrouw en mijn moeder uitgestrooid te worden. In 2010 kreeg mijn moeder en sepsis en is daaraan overleden. Zij was 72. Ik wilde heel graag wat as van mijn ouders bewaren. Wat ik er mee wilde wist ik nog niet. Als ik het in een medaillon zou doen, zou ik bang zijn om het medaillon te verliezen, en in een mooi sieraad op de kast, bekruipt mij ook het gevoel om het kwijt te raken. Dus, aangezien ik niet zo van de tattoos ben, besloot ik er toch een te nemen. Een tattoo, getatoeëerd met de as van mijn ouders. Zo heb ik hen altijd bij mij, en gaan ze overal met mij mee naar toe.
Ik heb de 1e letter van mijn meisjesnaam op mijn enkel met hun as laten tatoeëren.