Een beetje Irma


#bijkletsen Het is weer een tijdje geleden dat ik een post maakte op Yoors. Ook ben ik niet echt op Yoors aanwezig geweest. Ik heb het echt druk.

Ik werk veel 4 tot 5 dagen in de week, er zijn 2 medewerkers langdurig ziek en van de week is de 3e medewerker op vakantie gegaan. Dus ben ik nog alleen met de vrijwilligers, dus wordt even door kachelen, maar gaat lukken.

Afgelopen donderdag sinterklaas feest met de vrijwilligers en de medewerkers die er nog waren. A.s donderdag sinterklaas met de cliënten. Morgen vergadering. En dan heb ik nog de thuissituatie. Waar we afgelopen zaterdag sinterklaas met de vrienden vierden en s`nachts zaten we met onze Tjin #Hondenleven bij de dierenarts. Tjin kon niet meer plassen en had erg veel pijn. Een ontsteking aan de prostaat was de uitslag, na 2 injecties en Antibiotica en een pijnstilling en 224 euro lichter ( maar ach, alles voor onze harige liefde), konden we weer met hond naar huis. Waar we de resten van het sinterklaasfeest nog tegen kwamen dus dat werd opruimen geblazen. Slapen konden wij toch niet, want we gingen eigenlijk naar de dierenarts met het idee, dit was het dan... Omdat hij in September een vergrote prostaat had en dit eigenlijk niet kan.. hij is chemisch gecastreerd enkele weken geleden.. Maar de dierenarts zij dat dit geen reden is om hem in te laten slapen en dat het morgen (afgelopen zaterdag dus) weer beter kon zijn. Gelukkig was dat ook zo, hij was nog niet optimaal, maar vandaag maandag, heeft hij weer zijn ronden gelopen en plast hij weer normaal.. Erg blij mee. Dan ben ik ook nog druk met het uitje van mijn werk.

We gaan naar het Oude Speelgoed en Oude Ambachten museum in Terschuur met cliënten en alle medewerkers en vrijwilligers. Op 18 december.

En dan hebben we het nog niet over de cadeautjes voor sinterklaas en kerst, voor de cliënten en de medewerkers/vrijwilligers. Zo leuk om te doen dit..

Ik heb het dan druk, maar wel leuk druk!! Ik zou afgelopen donderdag een audit van de HKZ hebben, maar die meneer stond zo in de file, dat hij niet voor 12.00 uur bij ons kon zijn, terwijl hij er al om 09.00 uur moest zijn. Dus de audit maar verzet naar 12 december!.

Dus daarom, dat ik wat weinig tijd voor jullie hebt, maar vergeten doe ik het zeker niet.


Later allemaal,