Chocolade leek mij het lekkerst!


Jaren geleden, liepen mijn vriendinnetje en ik in de plaatselijk supermarkt, Jac Hermans, ik weet het nog. We hadden trek in wat lekkers, maar niet genoeg centjes. Dus we keken elkaar aan...Wat zou jij lusten, vroeg mijn vriendinnetje?? Ik wil wel een bros, maar daar hebben wij niet genoeg geld voor.

Wij naar de reepjes, 3 in een pakje.. Ze gritst een pakje uit het vak en stopt het in haar jaszak.. En we lopen de winkel uit! In het park verderop hebben wij de reepjes opgegeten! Het afval deed ik in mijn jaszak! Dat was niet slim!!!

Dat vond mijn moeder met het wassen van mijn jas, dan kijk je de zakken na... Dus bij thuiskomst confronteerde zij mij hier mee... Hoe kom jij hier aan Irma?? Vroeg zij. Uiteindelijk kwam het hoge woord eruit dat mijn vriendinnetje en ik dit hadden gestolen bij Jac Hermans. Meekomen, was al wat ze zei.. Wat gaan we doen mam, maar ze zei niets, negeerde mij volkomen. We liepen naar de Supermarkt. Daar aangekomen vroeg ze naar de bedrijfsleider. Die kwam, mijn dochter heeft dit gestolen, zegt ze. Ja hallo, Ik niet alleen!! Was mijn commentaar nog. Maar dat deerde haar niets. Ze heeft de reepjes betaald en ik mocht op zaterdagmorgen het magazijn komen schoonmaken. Vegen, kratten opstapelen, flessen uitsorteren.. En iedereen wist precies waarom ik daar aan het werk was.. Ha, jij hebt reepjes gestolen. En een ander zei weer, zoho, gestolen?? De bedrijfsleider had de moeder van mijn vriendinnetje gebeld en zij was een week later aan de beurt. Ik heb nooit, maar ook nooit meer gestolen. Mijn moeder heeft het ook bij mijn broertje gedaan, die had een Dinkie Toy in zijn jaszak zitten... Hoe kom jij aan dat autootje??? En ook hij ging met moeder mee terug naar de naar de speelgoedwinkel!