Respect voor elkaar.


Mijn eerste blog
Het is even zoeken allemaal, maar ik heb een lieve internetvrienden (elkaar al enkele malen persoonlijk mogen ontmoeten), die mij wegwijs helpt.
Ben niet zo tevreden meer met facebook. Steeds vaker reclame (die ik niet wil). Zaken die ik niet wil zien, zoals, dierenmishandeling, verwonde dieren of personen, schelden en bedreigen. En als ik dan melding maak dat ik dat niet wil zien, hoor ik er niets van.
Maarrr…. dan heb ik een vriendin, die een webshop wilt starten. Voor personen met over gewicht. verkopen zij bandalettes, dat zijn banden die je om je bovenbenen doet, om het schuren en daarmee de verwondingen tegen te gaan.
Of speciale slips hiervoor en panty s, die speciaal gemaakt worden voor speciale maten. Dus daar maakte ik reclame voor. Verwijderd! Verwijderd? Waarom? Niets geen uitleg, Niet een reactie. Volgens de eigenaresse van de webshob, Teveel bloot...Bloot, er is een bloot been te zien met een bandalette erom.. Daar kan ik mij niet in vinden, maar zij mogen wel posts van mij zomaar verwijderen, maar als ik iets niet wil zien, gebeurd dat niet..
Vandaar dat ik hier op Yoors (of is het Yoo.rs) te vinden ben. Om te kijken of hier wat meer respect te vinden is voor ons.🍀

Sleep bouwsteentjes van rechts hier in en ga aan de slag met je post. Je kunt hier ook meteen gaan typen. Meer uitleg: https://y.is/uitleg