Wat een verschil met facebook.


Sinds 1.5 week zit ik op Yoo.rs. En wat een gelijkwaardigheid vind ik hier. Iets wat ik niet wil zien, hoef ik ook niet te zien. Ook krijg ik hier geen reclame tussendoor, waar ik niet op zit te wachten. Dit is mijn pagina, dus mag ik er mee doen wat ik wil. En natuurlijk houd ik me aan de regels die er zijn. Want dat er een lijn in moet zitten snap ik ook wel. Ik ben in een vriendenkring getrokken, mensen reageren massaal bij mij. Ik vind het hier leuk. Ik zal hier vaker te vinden zijn dan op facebook. Deze blog ga ik wel plaatsen op facebook, want ik weet meer vrienden op facebook, die niet blij meer zijn met Facebook. En ik weet dat enkele vrienden al bezig zijn met Yoo.rs. Ik ben in ieder geval blij, om hier te zijn! Ik heb wel een hele drukke baan, dus soms moeten jullie mij even missen, maar zodra ik kan, ben ik er! Bedankt!