×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Ik kom er vooruit... Ik ben geen mens, ik kom niet van hier..


Nogmaals ik kom er vooruit..Jaren lang heb ik me afgevraagd of ik hier op aarde wel thuis hoor. Het antwoord is dan ook meteen Nee.Ik voel het in iedere vezel en cel van mijn menselijk lichaam..Ik ben anders,  ik kom niet van hier. Maar waar vandaan dan wel denk je misschien?


Wel, daar kom ik zo op..Jarenlang heb ik dit gevoel weggestopt, erom gehuild tot aan pijn in mijn menselijk hart toe. Zo'n pijn dat ik dacht dood te gaan. Depressies, ziektes overwonnen en waardoor of waarom?

Wat is het moeilijk een gevoel, een "weten" te omschrijven, wanneer je het zelf geeneens begrijpt. Laat staan aan een ander kunt uitleggen.

Daarbij komt dat de maatschappij hier niet mee werkt. Je wordt hier gewoonweg heel snel beoordeeld en veroordeeld. De mensen hier verklaren je zelfs voor gek als je niet begrijpt hoe het hier op aarde werkt. Als je je gevoelens toont...Als je probeert te vertellen goed voor alles en iedereen mag zijn en zorgen. Als ik vertel van iedereen te houden, bestempelen ze mij als oneerlijk of wat voor lelijks nog meer..Okee ,ik ga te snel denk ik..

Ik vertel je dit namelijk net zo snel als dat ik energie bezit. Ik zal me proberen aan te passen, dat is goed.

Hoe ik heet dat doet er niet zoveel toe voor mij. Maar ik kan je wel vertellen dat mijn thuis(o.a) de Binnenaarde is..Ik kom uit de wereld van de Elfen, de bloemenkinderen, de eenhoorns,kristallen, kristalsteden, trollen en feeën..Ja hoor geloof het maar,ze bestaan! Ik ben namelijk zelf een Elf! Alleen heb ik hier een menselijk lichaam. Misschien wel met de taak om te vertellen dat er meer is dan jullie aarde..

ALs je nu denkt, ze is gek, dan mag dat, ook dan houd ik nog steeds van je..Heb je jezelf weleens afgevraagd Wie je bent en Waarom je hier bent? Wat je hier komt doen? Doelloos rondlopen heeft geen zin lieverd. Ik weet het namelijk, dat heb ik zó lang gedaan.

Besef je wel, dat wanneer je dit leest, het geen toeval is..? Onderzoek je gevoel en wees niet bang. Begrijp je wel dat ons Universum zoveel planeten en sterrenstelsels bevat, dat jouw thuis gerust ergens anders kan zijn? Alleen al het feit dat je daar over na wilt denken, doet me goed. Zoals ik al zei, ik heb het altijd weggestopt, ik was toch immers geen klein kind meer..Dat brengt me op het volgende..  Deze wereld, planeet Aarde bestaat uit dwang, onderdrukking van mensen, uitbuiting, machtshebbers..Waarom?

Hoe gaan jullie daarmee om? Ik kan het namelijk niet. Ik ben vanuit Liefde hier gekomen en was van plan dit met jullie te delen, jullie misschien wel te vertroetelen hiermee. Hier is het namelijk zo koud en energieloos. Voel jij dat ook?

Dus voor mij stond het al vroeg vast dat ik zou gaan werken in de zorg. Ruim 20 jaar heb ik dit met Liefde gedaan. Alleen vergat ik helaas de Liefde voor mezelf. Dit kwam me duur te staan, ik werd ziek en door de maatschappij opzij geschoven. Dat heeft me zeer gedaan en beschadigd. Ik werd bang en onzeker. Wat moet ik doen, waar moet ik heen? Ik begrijp er helemaal niks van..ik bedoel het allemaal zó goed , blijkbaar niet goed genoeg, dacht ik..

Ik werd depressiever en depressiever. Weinig mensen die dit doorzagen of ook maar eningzins begrepen.Lange tijd droeg ik dit leed met me mee..Nu ben ik dankbaar. Het gaf me Mezelf terug!! Ik werd herinnerd aan Thuis!! Ik ging mezelf Herinneren! Hoe veel mooier kan het verhaal nog worden. Eind goed al goed, toch??

Maar helaas, het verhaal gaat verder..

Door vele verplichte wegen werd ik gedwongen te praten en naar mezelf te kijken. Alleen kreeg het een andere uitkomst dan mijn psycholoog had gehoopt. Ik ging me niet méér aanpassen, maar afzetten aan verplichtingen en wetten.. Ik kom namelijk niet van jouw planeet, ik ben hier maar te gast!

Stukje bij beetje durf ik steeds meer te laten zien. Mézelf te laten zien. Ik begin te schrijven, te tekenen, te filosoferen, te herkennen, te zien, te voelen..Ik groei in wijsheid. Ik haal alle informatie weer terug die ik de afgelopen eeuwen heb opgedaan. Ja, ik ben oud, een oude ziel zoals ze dat noemen. Daarom ben ik hier ook voor de laatste keer gekomen. Ik wil het jullie allemaal nog een keer vertellen en laten zien..Als je wilt..

Dat ik een oude ziel ben, wil niet zeggen dat ik me hier ook zo gedraag. Hier op aarde gaan ze er van uit dat mensen op een bepaalde leeftijd volwassen worden en zich zo gaan gedragen..Ik geef nu maar al te graag toe dat ik dat niet kan. Het zit er niet in. Ik ben moeder van 2 Nieuwetijdskinderen. Maar hoe vervul ik mijn moederlijke rol, wanneer ik zelf nog een kind ben? Ik wil helemaal niet oud en volwassen zijn. Jullie doen allemaal je best om je innerlijke kind te laten terugkomen, de mijne is nooit weggeweest. Begrijp me wel,dat ik zo goed als ik maar Liefde bezit voor mijn minderen zorg en dat gaat me goed af, al zeg ik zelf. Ze komen niks te kort, ze voelen zich thuis en stellen hun vragen om hun ontwikkeling te laten groeien. Dat is goed, dat noem ik herkennen, delen. Wie kan ze dat beter vertellen dan een moeder die begrijpt wat een nieuwetijdskind doormaakt. Maar hoe gedraag ik me hier op jullie planeet?

Er wordt zóveel van mij verlangd hier..Ik moet dit, ik moet dat..Wetten, regels, rollen die ik krijg toebedeeld. Help, hoe doen jullie dat? Daarbij komt ook nog eens dat ik merk dat jullie alle emoties door elkaar gooien, terwijl het zó simpel is. Ik Hou van jou en van iedereen, mensen, dieren, bomen, bloemen. Ik bedoel, doen jullie dat dan niet?

Hoe maak ik een onderscheid aan mijn Liefde die Onvoorwaardelijk is en stroomt als een waterval?

Hoe kan ik mijn overvolle hart "maar" aan 1 persoon geven, dat voelt voor mij als een tekortkoming in mijn Zijn.Okee, misschien klinkt dit gek.. Ik zal het uitleggen,Ik hoor jullie de term Huisje, Boompje, Beestje gebruiken, toch?

Doen jullie dat omdat je dat graag wilt, of omdat je dat altijd opgedragen is?  Is dat een "wet" hier op aarde? Het is allemaal verzonnen lieve bewoners. Dat mag je gaan inzien.Ik voel mijn Liefde voor iedereen. Ik kan niet doen alsof, wij spelen geen toneel. Wij noemen dat trouwens ook geen houden van..Houden is binden..Wil je dat? Ja, ik heb ook de aardse relaties gekend, zoals jullie die kennen, helaas en sorry voor diegene, Ik Hou nog steeds van Jullie, maar die oude verplichte vorm van "Houden van" lukt mij niet meer om te spelen. Té lang heb ik mijn Liefde ingehouden.  Mijn liefdevolle begrip voor jullie grenzen.

Mag ik jullie een vraag stellen?

Hebben jullie jezelf weleens afgevraagd of dit misschien 1 groot spel is wat we spelen? Of verklaren jullie me opnieuw voor gek. Ik lach nu even naar jou, als je dit denkt. Het mag namelijk.  Sinds ik voor mezelf en Mijn Oorsprong uit kom, voel ik me een stuk vrijer. Gelukkiger. Opgelucht.Ik durf het leven hier weer aan. Het was vast goed bedoeld, toen jullie me gevangen zette, in een prachtige gouden kooi, met alles erop en eraan. Tot ik erachter kwam dat ik mezelf gevangen hield en het deurtje kon openen. Nu spreid ik mijn vleugels en vlieg eens door je haar. Ik kietel je tot je met me meelacht.. We dansen in de regen alsof ons leven ervan afhangt. Als je van mij wilt houden om wie ik ben, pak dan mijn hand en ik laat je zien hoe het óók kan. Alles is goed, leef en sla je vleugels uit. Je hoeft niet gevangen te blijven zitten. Ook jij bent werkelijk vrij!

Inmiddels is mijn huis aangepast met lieflijke kleuren,bloemen, vlinders, kristallen en lichtjes. Door de dag heen speelt hier lichte muziek. Allemaal herinneringen. Zowel grote als kleine mensen komen hier graag en spreken uit wat ze ervaren.

Mijn aardse lichaam laat zien waar ik vandaan kom. Klein en tenger, snel en vrolijk. Mijn lange blonde haren wapperen om mij heen. Mijn kleding pas ik aan aan mijn bestaan.. Wat een openbaring, ik voel de Liefde in mijzelf herreizen. Ik ben Herboren, Thuisgekomen op Aarde..Het kan!


expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts