×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Donatie van mijn yoo'rs punten

Donatie van mijn yoo'rs punten


Op mijn Facebook pagina komen af en toe recepten langs die gelinkt zijn naar mijn Yoo'rs blog. De opbrengst van deze kliks doneer ik aan http://www.stichtingtikkiejijbenthem.nl/

Deze non profit stichting is er voor zieke terminale kinderen. Op dit moment zijn ze keihard bezig voor de realisatie van een oncologisch verantwoord zwembad voor ernstig zieke kinderen. Help jij mee om de donatie bedragen te verhogen? Het betreft hier alleen mijn recepten waar Yoo'rs bij staat. Als je hierop klikt heb je 2 mogelijkheden. 1 is het kruisje weg klikken van de popup en zo het recept bekijken of 2 is je email adres invullen en ook lid worden van Yoo'rs om eventueel ook zelf te gaan bloggen. Beide keuzes zijn goed en levert punten op voor deze geweldige stichting. Ik deel uiteraard ook mijn recepten op mijn wordpress https://demankookt.wordpress.com

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties