Hoe misleid je Facebook? UPDATED

Hoe misleid je Facebook? UPDATED


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

UPDATE 26-O3-2O18

Inmiddels is het gelukt om een Facebook account te krijgen, en heb meteen een groep aangemaakt. Dus ik kan nu eindelijk beginnen aan mijn doel waar ik al zo lang op wachtten. Bedankt voor alle reacties en tips! Dus wacht niet langer en volg me:) 

Update: Ik heb inmiddels een FB pagina volg me gerust, maar een 2e account lijkt echt onmogelijk FB doet echt super lastig, 6 keer geprobeerd, 6 keer gefaald. Ondanks alle adviezen. 
Dus mijn vraag blijft zoals hieronder......
Ondertussen wie mijn blogs wil delen in een facebook groepen, doe dat gerust en super bedankt!!!

Hi , lezers & volgers, ik heb een rare vraag.

Ik ben vrij nieuw op Yoors, waardoor ik nog niet veel lezers heb hier en daarbuiten.  Wat ik wil is eigenlijk mijn Dreamy Denise account zo groot mogelijk maken, niet zo zeer voor de punten , maar vooral om mijn verhalen de wereld in te krijgen. Mijn idee is dat ik zoveel mogelijke jonge meisjes of net volwassene meisjes(zoals ik ) bereik, die worstelen met dezelfde dingen als ik, of zich herkennen in mijn blogs.

Nu heb ik afgelopen weken een aantal pogingen via Facebook gedaan om een account aan te maken. Dit lukt maar voor even, want al snel krijg ik meldingen dat ik een foto moet posten van mezelf, die alleen FB kan zien, hij wordt verder niet op Facebook getoond. Ik heb dit gedaan maar kom niet verder ik hoor daarna niks meer van Facebook.

 Wat ik zou willen is lid worden van groepen om daar mijn blogs te posten. Mijn blogs zijn vooral bedoelt voor meiden  en dus wil ik me aanmelden bij meiden(blog)groepen, maar ik heb geen idee hoe ik dit nu nog rond kan krijgen. Vandaar dat ik jullie hulp nu in schakel , weet iemand van jullie hoe je dit kunt voorkomen? Hoe je Facebook kan misleiden?

 Of heeft één  van jullie een oude account over die ik mag gebruiken? Of heb je andere tips? Ze zijn van harte welkom!

PS: als nu iemand de vraag stelt kun je ze dan niet op je eigen Facebook zetten? Dan is mijn antwoord: Nee, mijn officiële Facebook account hou ik liever privé vandaar deze vraag.

Alvast bedankt!

x Denise


Wees welkom, ik neem je mee in mijn verhaal over seksualiteit, fantasie,  tips, en nog veel meer.  

Volg me op facebook en blijf op de hoogte van mijn laatste blogs   Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zoals hieronder: gewoon een pagina maken.
| 12:43 |
Zoals hierboven: Ik heb op dit moment een Facebook account.
| 13:18 |
Ja, maar je kan toch via je account een pagina aanmaken?
| 13:41 |
Ja dat klopt, maar ik heb het precies andersom gedaan. Omdat ik een Facebook account aan kon maken omdat ik iedere keer een fout kreeg dat het een fake account was heb ik eerst een pagina aangemaakt en vanaf vandaag een account weten te krijgen waar ik nu wel een Facebook account op heb kunnen maken :)
| 13:49 |
Gewoon een pagina maken, gekoppeld aan je eigen account, neem wel een apart email adres daarvoor. Je kunt op de pagina volgers werven en je hoeft daar geen privé gegevens te delen .
| 13:34 |
Ja das inmiddels gelukt, zie de update en link in mijn blog naar mijn pagina. Maar zou ook graag als Denise lid worden van groepen, of iig als iemand anders dan mijn persoonlijke profile kunnen lid worden en posten in groepen. Nu doen andere dat voor me :(
| 14:46 |
Misschien lukt het als je eerst een nieuw e-mail adres aanmaakt. Via dat nieuwe adres kan je dan proberen een nieuw Fb-pagina aan te maken.
| 18:57 |
Maar als je gewoon een pagina aanmaakt los van je eigen fb account dat kan toch wel? Ik beheer Kijkenmetjehart en deel mijn plaatjes in Andre groepen dat werkt prima. En heb geen echte foto op die pagina.
| 22:18 |
Ik weet van bekende mensen dat ze wel een tweede pagina hebben. Vaak is de naam dan anders, verzonnen.. Misschien kun je zo iets voor elkaar krijgen.
| 20:58 |
Geprobeerd en al 5 keer gefaald.
| 21:25 |
Je kan ook een Twitteraccount aanmaken dat wordt ook best goed gelezen
| 08:37 |
Ja, dat klopt misschien ook maar eens mee aan de slag gaan.
| 10:08 |
Las laatst deze blog: "Sociaal netwerk 'Twikie' definitief beste alternatief voor Facebook!"
Misschien is dat een idee.
| 00:32 |
Oh ik zal eens gaan kijken, bedankt voor de tip!
| 10:07 |
Ja Twikie is oké. Ik ben onlangs ook lid geworden. Ziet er leuk en goed uit.
| 22:15 |
Ik heb inmiddels ook een Twikie account aangemaakt, het is nog wel goed uitzoeken en begrijpen hoe het werkt. Maar mijn volgers beginnen langzaam aan binnen te komen. Btw dit is mijn profiel, als het je leuk lijkt om elkaar te volgen? twikie.nl/DreamyDenise
| 09:22 |
Ik heb gewoon een pagina gekoppeld aan mijn Eigen account. Alleen mijn account is leeg, geen vrienden en zo.
| 23:20 |
Ja heb nu ook een pagina, maar daar mee kan ik niet lid worden van groepen om te posten. Daar heb je dus echt een account voor nodig, en die hebben ze van FB afgelopen weken al 5 keer afgeschoten. Naam niet goed, foto nodig en dan ztuur je die maar ze ontblokken je niet. Dus een pagina is leuk maar wil t liefst een account, om groepen te joinen
| 00:00 |
Ik heb nu een Facebook pagina aangemaakt, maar kan ik via die pagina ook lid worden van Facebook groepen? Wie kan mij hier een duidelijk antwoord op geven
| 20:04 |
Nee, maar je kunt daar wel je link plaatsen natuurlijk, zonder te zeggen dat het jouw pagina is, als je dat niet wilt. Dan krijg je vanzelf volgers.
| 20:54 |
Volgens mij is fb wel.bezig iedereen te dwingen een echte foto te gebruiken. Misschien dat ze dat bij een nieuw account al eisen? Gezichtsherkenning zal daar ook mee te maken hebben
| 17:46 |
Precies wat Ingrid zegt! Ik heb ook een pagina, die gekoppeld is aan mijn privé-account, maar waarbij ikzelf niet zichtbaar ben. Uiteindelijk nu wel omdat mensen kunnen doorlinken naar Yoors. Maar jij bent daar niet zichtbaar, dus dat is voor jou geen probleem.
Dit is mijn pagina www.facebook.com/jaren60en70 Dan kan je eens kijken.
| 14:27 |
Kan ik met mijn Facebook pagina ook lid worden van Facebook groepen? Zie mijn vraag hier boven.
| 20:04 |
Volgens mij kan dat niet. Maar als je een goede pagina hebt en her en der een link achterlaat, dan krijg je vanzelf volgers. Wil je daar niet op wachten dan zou je met een ander mailadres een tweede account bij Facebook kunnen aanmaken en dat gebruiken. Facebook controleert je naam niet, dus dan kan je een schuilnaam gebruiken.
| 20:49 |
Ik ben met mijn eigen privee account lid van diverse groepen en dmv mijn pagina deel ik dan in die groepen.
| 22:23 |
Ja dat bedoelde ik net ook. Ik heb ook een pagina al jaren gekoppeld aan in eigen account. Werkt prima en je kunt gewoon delen naar andere groepen. www.facebook.com/Kijkenmetjehart/
| 22:22 |
Ik kan in groepen alleen delen onder mijn Eigen naam, niet onder mijn Denise pagina :( althans ik weet niet hoe.

En ik wil echt niet gelinkt worden aan Denise zodat ik gewoon in alle vrijheid Denise kan schrijven. Maar mijn pagina is up www.facebook.com/DreamyDeniseNL/ en nu ga ik gewoon betrouwbare mensen of mensen die ik niet ken vragen mijn pagina een aantal weken te delen .
| 22:29 |
Alternatief: Maak een Facebookpagina aan. Je hoeft niet in te stellen wie de beheerder is. Daar plaats je dan jouw blogs van hier.
ingridtips.nl/pagina
| 14:15 |
Hi Ingrid,
Dank je dat probeerde ik. Althans een groep. Is dat hetzelfde?
Maar dan komen ze toch nog steeds van mijn eigen FB account als ik ze post toch?
Daarnaast kan ik me niet aanmelden bij mijn doelgroepen :(
Ik snap FB ook wel hoor, in tijden van fake news en profielen, maar ja
| 14:24 |
Nee, een groep is wat anders. Dan ziet men jou inderdaad als beheerder.
| 14:29 |
Zie link die ik gaf. Een voorbeeld is deze pagina van mij: facebook.com/ingridtips.nl
| 14:30 |
Kan ik met mijn Facebook pagina ook lid worden van Facebook groepen? Zie mijn vraag hier boven.
| 20:04 |
Nee. Je kunt wel als pagina beheerder zijn van een groep.
| 20:13 |
Alleen weet ik niet of je dan als enige beheerder kunt zijn, of dat er ook een account beheerder moet zijn.
| 20:13 |
Oké dank je wel.
| 20:21 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen