Fijne jaarwisseling!


2018 is bijna om, nog 1 dag. 

Die ene dag gaat niets meer veranderen of oplossen, maar we blijven altijd hopen... 

Mijn 2018 was stabiel, net als 2017 en 2016. Mijn gezin groeit op in gezondheid, mijn bedrijf draait goed, mijn leven is er 1 van liefde en samenzijn, hard werken en klaarstaan voor anderen. 

Ik zou niet anders willen. Voor mij hoeft er in 2019 dus niets te veranderen... voor mijzelf. 

Maar om me heen zie ik zoveel dingen, oorlogen, ruzie, haat en nijd, mensen die elkaars niets gunnen. 

Daar kan ik als 1 mens alleen niets aan veranderen, hoe graag ik ook zou willen. Met z'n allen kunnen we het wel, echt! 

"Maar dan zou iedereen hetzelfde moeten willen, denken, doen..." 

Onzin natuurlijk! Het enige wat je als mens hoeft te doen is je eigen weg volgen, je eigen tempo houden, je eigen principes beleven. Maar met respect voor ieder ander mens met zijn eigen tempo en principes.

Denk aan een snelweg waar iedereen op rijd, van banen wisselt, af en toe stopt om bij te tanken, een andere weg inslaat.. Daar gelden ook regels, gelukkig niet teveel, maar bedoeld om het zo veilig mogelijk te maken voor ons allemaal. Regels die niet spreken over principes of geloof of ras of partnerkeuze. Basis regels over hoe je met elkaar omgaat op deze weg. 

Dat is mijn wens voor de toekomst. Te beginnen in 2019. Respect voor elkaars plekje op de aarde. Vrijheid om de weg te nemen zoals je dat zelf graag wil. Elkaar niet opjutten, niet afremmen, niet afsnijden en zeker niet van de weg rijden. 

Fijne jaarwisseling en een goede reis naar jouw toekomst. 😘

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!