×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Maar mama, ik moet papa iets vertellen..

Maar mama, ik moet papa iets vertellen..


Myn dag is goed begonnen door ooh zo simpel dingetje :o Genieten van de kleine dingen is voor mij na alles van toepassing & dit was iets waarvan ik zo hard van genoot. & te gelijk zo een pieteleut klein dingetje is dat het zelf m'n dag goed maakt, & mij van binnen een warm hartje gaf!

Deze morgen werd ik zoals  elke keer weer dizzy wakker. Het gevoel dat je je over dronken hebt met alcohol en moet bijkomen in je hoofd.  Nog even kantelen & keren om daadwerkelijk op aarde te komen.  Ik zet me recht en beslis om te kijken wat ons kleine meisje aan het doen is. Woops, ze zit al lekker aan tafel te smullen dankzij papa. ' Aahn mama, ik ben al aan het eten hoor.' 

Ondertussen haalt papa zijn auto zodat hij zijn spullen kan inproppen voor z'n werk. 'Maar papa nog niet weggaan, papa blijf nog even ik wil een zoentje..' Mama; ' Meisje, hij gaat nog niet weg hoor, enkel wat spulletjes opladen, dan is die zo weer terug!' Auto helemaal opgeladen, krijgen we een zoentje & weg is papa. 'Maar papa?! Ik zou je nog iets moeten zeggen. Mama; 'Meisje, hij is al de deur uit hoor.' Dochter; 'Maar papa, ik moet je iets zeggen' zegt ze zo verdrietig. 

Terwijl het raam van de keuken lekker open staan om wat koelte binnen te laten. Hoor je een warme stem zeggen 'Jaa meisje, ik ben er nog hoor.' Handig als je een raam hebt aan de voorgevel .. Papa;' Wat wil je me zeggen?' Dochter; 'Maar papa, ik wil je iets belangrijk zeggen.' Papa; 'Zeg het maar hoor..' Ik dacht eerder nu bij mezelf, nu gaat het komen, want meestal komt er iets krankzinnig uit maar nu?.. Dochter; 'Maar papa, ik zie je zo super, super graag he!' Papa; ' Ik ook.' Hmm zo hartverwarmend moment ♥


Wat kan jullie je hartje laten smelten bij simpele dingen? Shoot hieronder ik ervaar het graag!

Foto is van mijn vorige blog, er waren enkele die ik graag wou bewaren & meenam naar mijn vernieuwende blog.

Ik ben ook te volgen op Pinterest & facebook via Hutukidi.

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties