×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Boek recensie - De ijzerkoning - Julie Kagawa

Boek recensie - De ijzerkoning - Julie Kagawa


help

Info over het boek:

Auteur: Julie Kawaga

Titel: De Ijzerkoning

Paginas: 384 pagina's

Thema: Fantasy


Flaptekst:

Mijn naam is Meghan Chase.

Over minder dan 24 uur wordt ik zestien. Sweet sixteen, zeggen ze dan, maar ik geloof niet dat dat voor mij opgaat. Alles in mijn leven begint op een griezelige manier uit de hand te lopen, en dan is het feit dat mijn moeder en stiefvader mijn verjaardag weer zijn vergeten nog mijn minste probleem. Wat gebeurt er allemaal? Net als mijn broertje zie ik overal ineens vreemde monsters, in het bos bij de bushalte lijkt zich iets engs schuil te houden en op school staat er plotseling op een computerscherm: Meghan Chase, we komen je halen...

Maar wat ik ook had verwacht, in ieder geval nooit dat ik te horen krijg dat ik de dochter van een elfenkoning ben, en ook niet dat ik opeens naar een beangstigend bizarre wereld moet afreizen om mijn broertje te redden. Een wereld waarin machtige wezens schijnen te denken dat ik een belangrijke rol zal spelen in een strijd tegen een duister kwaad. Huh?

En wat ik al helemaal niet had kunnen dromen is dat ik verliefd zou worden op een mysterieuze prins - die helaas niets van mij wil weten...

Hoe overleef ik in een wereld waarin echte vrienden op één hand te tellen zijn?


Recensie zelf:

De cover vond ik adembenemend mooi!

Ik vond het een enorm meeslepen verhaal, van het begin tot het einde. De personages worden nog niet zo heel goed uitgediept, maar toch heb je al het gevoel dat je direct mee bent wie welke personage juist inhoudt qua karakter. Het is al direct spannend omdat ze al direct gevoelens krijgt voor en mysterieus persoon 'Ash' genaamd. Ik zou het boek echt aan iedereen aanraden die een beetje fantasy heeft. Want geloof het of niet eens je eraan begint kan je niet meer stoppen !!

SCORE = 8/10


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties