×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
hoe voel je je vandaag?


Laten we zeggen dat het voor mij al een stressdag was op het werk.


Zoals jullie gelezen hebben, werk ik in een callcenter. Er heerst heel veel druk in verband met scoren/targets halen. Wat ook logisch is omdat je bepaalde zaken moet verkopen.

Laten we zeggen dat men score een dikke 0 was. Zo ga je niet graag naar huis, want willen of niet, dat neem je mee naar huis.

Langs de ene kant weet ik het wel , het is maar een job. Maar dat wil niet zeggen dat alle dagen even gemakkelijk zijn. (Dat is het nergens, dat weet ik wel.)


Bij thuiskomst voelde ik men borderline kantje weer boven komen. Laten we zeggen dat er dagen zijn dat als het slecht gaat dat het voor mij ook letterlijk allemaal te veel is. Pas op ondanks jaren lange therapie en nog steeds probeer ik het wel te onderdrukken, maar 9/10 neemt het toch de bovenhand.

En dan begin ik letterlijk alles zwart te zien en dan volgt er automatisch een discussie. Achteraf weet ik wel van oke, je bent er een beetje overgegaan. Maar op dat moment is het alle remmen los en op een totaal verkeerde manier ventileren.


Weet je het wat het ook wel is, op zo een dagen twijfel ik enorm aan mezelf, aan men kunnen. En ik weet dat men begeleidster zou zeggen die nog wekelijks komt. Van he laat het komen, dat is best oké . Maar ergens zit je toch met een wrang gevoel.


Hoe was jullie dag? Hopelijk productiever dan de mijne :p


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts