Ontspannen boodschappen doen

Ontspannen boodschappen doen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

We moesten boodschappen doen. Ik hou daar wel van; op het gemak door de winkel heen, beetje kijken naar de koopjes, ideeën opdoen, prijzen vergelijken met andere winkels, soms een bakkie leut erbij. Ja, ik vind de dagelijkse boodschappen doen leuk! 

Meestal dan....


Amelie wou haar tasje meenemen met haar centjes erin. 

"Ja mama, je weet nooit wat we tegenkomen!", sprak zij ferm. Dat we alleen naar de supermarkt gingen, kon haar pret niet drukken. Zij ging gezellig mee, met tas en al. 


We waren de auto nog niet uit of Amelie was gevlogen. Ik vond haar terug bij de kleine winkelwagentjes; voor alle zussen en broer stond ze centjes in de winkelwagentjes te stoppen. 

"Hier Corwin voor jou! Laan, voor jou ook één! Nieka? Hier is de jouwe! Rinnetje, jij wilt ook hé? Kijk eens, voor jou. Neem ik zelf de laatste. Kom dan gaan we naar binnen. Mam, je hoeft geen winkelwagentje meer te pakken hoor, je kan alles bij ons kwijt." 

Mijn hart liep over - zo lief van Lietje! Dat ik geen fan ben van die kleine ondingen maakte even niet uit; dit was echt zo lief! 


In de winkel mocht ik een foto van het stel maken - een unicum! (Ik maakte er snel een dozijn.) Ze keken natuurlijk niet allemaal tegelijk naar mij en geen enkele foto is scherp, maar ik heb ze alle vijf op de kiek! 


Alle mensen in de winkel hebben hun hielen nog, er is geen enkele stapel omgestoten, niets is gedeukt of plat gewalst - wél heeft heel de winkel mee kunnen genieten met 'de bende van ellende'. Ze hadden zo'n lol! Zo veel pret met een paar simpele ondingen op wieltjes. 


Had ik me gisteren niet voorgenomen vandaag nòg meer te genieten? Nou, dat is gelukt hoor!! 💖Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een kostbaar bezit

💕
| 18:08 |
Heerlijk stel. Ik geniet met je mee!
| 09:56 |
Wat lief dat ze dat zo geregeld heeft en zal dat een gezellige boel geweest zijn in de winkel.
| 13:40 |
Wat lief dat Amelie karretjes regelde voor haar broertje en zusjes😀
| 06:15 |
Mooi stel heb je 
| 00:08 |
Ik kan me voorstellen dat jullie aandacht kregen, leuk!
| 22:25 |
Dat trok vast veel belijks
| 22:14 |
Heerlijk, wat een schat en zo genieten!! En dan als bonus nog foto's ook!!
| 22:09 |
Ja breng daar mee eens wat tegenin..haha.. mooi koppel zo!
| 21:59 |
grinnik, en alle 5 op de foto/
Bof mam!
| 21:59 |
Haha, wat een leuk gezicht 😄
| 21:58 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen