Als je hobby je werk is geworden...

Als je hobby je werk is geworden...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Als je plezier beleeft in wat je doet, is het resultaat beter. en je krijgt energie als je bezig bent met hetgeen je graag doet.   Daar ben ik van overtuigd. Goede redenen om van je hobby je werk te maken. Maar hoe blijf je genieten van wat je het liefste doet als het je werk is geworden?


Ik heb van mijn hobby fotografie, mijn werk gemaakt. Ik beleef veel plezier aan het fotograferen en maak anderen blij met mooie beelden van henzelf of van het moois om ons heen. Klinkt als een droom die werkelijk is geworden. 

Klopt dat is het ook! Maar toch merkte ik dat ik steeds minder genoot van het fotograferen. Niet tijdens de opdrachten maar daarbuiten.  Herkenbaar? Heb jij nog plezier in wat je het liefste deed?
Hieronder beschrijf ik wat ik doe om plezier te houden in mijn passie.

Blijf genieten!

Dat doen we  door:

  • Te kiezen voor opdrachten met betekenis. Zet je kwaliteiten in om anderen te helpen. Misschien wel een goed doel. Daardoor voel jij je ook beter.
  • Te blijven leren. Maak een jezelf een nieuwe techniek eigen in je vakgebied.
  • Raak geïnspireerd door gelijk gestemden. Doe mee aan een cursus, challenge of praat op een forum en raak  geïnspireerd door anderen.
  • Even te pauzeren. Evalueren wat je ook al weer zo leuk vond aan wat je doet. Ben je afgedwaald?

TIZFotografie
TIZFotografie
TIZFotografie

Ik wens je veel plezier met je werk en hobby! Heb jij nog andere tips? Laat het vooral hieronder weten.
Liefs, TIZ

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat leuk succes
| 20:39 |
als je hobby je werk is geworden, heb je vaak geen hobby meer.
| 18:49 |
Handige tips, zeg
| 18:44 |
Ik heb ook van hobby mijn werk gemaakt. Ik teken/schilder huisdieren in opdracht. Maak illustraties voor kinderboeken en geef cursussen en workshops. Maar "hobbymatig" maak ik mijn vrije werk waar ik zelf voor kies. Dat wordt verkocht en soms hou ik het zelf. Ik zou nooit meer anders willen.
| 18:31 |
goede tips, deze gelden voor veel zaken in het leven
| 17:59 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen