What's your Favorite?

What's your Favorite?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Deze sinaasappel was mijn model ;) in mijn macro shoot. 

 De sinaasappel heb ik op drie manieren gefotografeerd. Vervolgens heb ik deze 3 foto's geselecteerd en aan een aantal mensen op mijn TIZFotografie FB pagina gevraagd  wat hun favoriet is. 

Alle drie de foto's kregen ongeveer evenveel stemmen. Mensen hadden zo hun eigen motivatie om voor 1, 2 of 3 te kiezen. 

Van het verschil in smaak van mensen  ben ik mij steeds meer bewust. Alledaags maar zeker ook tijdens mijn fotografie. Door goed door te vragen naar de wens van de klant het liefst aangevuld met voorbeelden, krijgen we de wens helder en voldoet het eindproduct aan de wensen van de klant . Hierdoor hoef ik niet  (onbewust) in te vullen voor een ander, wat diegene wil, kiest of wenst. Je doet dat toch altijd (onbewust) met je eigen voorkeuren in je achterhoofd. Gewoon vragen dus...

Gewoon omdat het leuk is ;), wat is jouw favoriet 1, 2 of 3?

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Nummer 1 krijgt mijn voorkeur. Mooie kleuren , scherp, een gevoel van balans en evenwicht.
| 00:52 |
👍 Dank je wel voor je reactie.
| 14:04 |
Die witte vind ik sowieso niet mooi, is te fel, maar die andere 2, geen idee, ik heb meer het idee dat ik wat mis in de foto;s, een schijfje limoen bijv. Ik zou er dus een andere kleur bij gepakt hebben, maar dat ligt er dan weer aan of het puur decoratief is of dat de foto een thema bepaalt.
| 18:35 |
Mooie foto’s en altijd verstandig om een mening te die en vragen. Ik ga voor nummer 2
| 18:22 |
👍
| 18:23 |
ook geen voorkeur kwa foto(let op het is what ipv wath)
| 16:54 |
Oei😊 dank je wel, ik pas het meteen aan!
| 16:58 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen