×

Yoors


Inloggen
×

YoorsHoe kun je een passief inkomen genereren.

Hoe kun je een passief inkomen genereren.


Diep van binnen weet je dat het anders moet!

Drie jaar geleden moest ik mijzelf opnieuw uitvinden. Na een moeilijke periode terecht gekomen in een burn-out, ziektewet en uiteindelijk geen verlenging van mijn contract.

Stiekem was ik hier blij om, het werk vond ik vreselijk, geen enkele kantoorbaan heb ik ooit als prettig ervaren. Mijn vrije geest en creativiteit, het botst zo enorm met het 'normale' dagelijkse leven. Althans van wat er van ons verwacht word. Na je opleiding een baan vinden, eigen huis, iedere dag braaf naar het werk. Ik heb altijd het gevoel gehad de afgelopen 18 a 19 jaar dat dit toch echt ook anders moest kunnen. Helaas liep mijn leven anders en heb ik nooit doorgezet en iets met dat gevoel gedaan. Mijn verantwoordelijkheidsgevoel richting mijn kinderen zorgde ervoor dat ik braaf naar het werk bleef gaan.

Tot ik 3 jaar terug niet meer verder kon. De problemen rondom onze zoon met zijn ASS werden zo groot, de spanningen, stress en zorg, het werd mij teveel in combinatie met het ook nog moeten gaan werken. Nu achteraf ben ik blij dat dit zo is gelopen, dat ik uit de dagelijkse opgedragen sleur mocht stappen. Was het makkelijk? Nee, absoluut niet. Het wegvallen van een inkomen is altijd zwaar. Maar het gaf mij wel de mogelijkheid om tijd voor reflectie te nemen. Wat wilde ik nu eigenlijk echt? In ieder geval niet meer in loondienst. Deze drie jaar hebben in het teken gestaan van ontdekken wat je kunt doen vanuit huis, zonder direct ZZP'er te worden. 


In mijn zoektocht kwam netwerkmarketing op mijn pad. Kort gezegd, bij netwerkmarketing verleg je jouw inkoop kanaal. In plaats van het kopen van shampoo of voedingssupplementen bij bijvoorbeeld een Kruidvat of Hollands & Barrett's koop je deze via het netwerkmarketing bedrijf. Afhankelijk van het bedrijf krijg je hier dan een bonus over en een korting op de producten. Je bent in feite een distributeur voor het netwerkmarketing bedrijf. Zij werken niet met winkels en doen niet aan marketing. Via jou ontvangen ze mond tot mond reclame en nieuwe afnemers. Met als voorwaarde dat de producten jou aanspreken, anders is er geen sprake van een win win situatie.


Veelal hoor je dat men producten moet gaan verkopen en familie en vrienden moet gaan vragen zich ook aan te sluiten. Dit is absoluut NIET de bedoeling. Er zijn talloze mensen die dit wel doen, maar dit is niet noodzakelijk. Het beste is om het zakelijk te benaderen en niet zelf een winkel op te starten vanuit huis. Daarmee creëer je geen passief inkomen. Verkoop is niet passief. Het opbouwen van een team/groep eigen gebruikers, juist wel. Ik spreek daarom ook altijd van een business mogelijkheid. Zodra je overgaat op verkoop ben je veel tijd kwijt en verdien je minimaal.

Maar hoe moet het dan wel? In mijn volgende blog ga ik hier dieper op in. Ik leg uit wat voor mij absoluut niet werkte en laat je kennismaken met twee mogelijkheden waarvan ik denk en geloof dat dit een fijne manier van online geld verdienen is. Waarbij verbinding, oprechtheid en elkaar willen helpen voorop staan.

Liefs, Nicole 

Voel je welkom op mijn facebookpagina waar ik meer deel over mijn persoonlijke leven en mijn coaching.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!