×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Futurenet: Mei 2018

Futurenet: Mei 2018


Alle vogels hebben hun ei gelegd in mei en ik... heb verder mijn zaadjes gepland voor een extra inkomen! 

Een extra inkomen kan iedereen wel gebruiken. Met 2 opgroeiende kleine jongetjes weet ik waar ons inkomen naar toe gaat en het is al regelmatig gebeurd dat het met momenten moeilijk ging. Daarom ben ik zo blij dat ik Futurenet ben tegengekomen! Op deze manier kan ik bouwen aan een extra inkomen en geloof me: dat kan ik zeker gebruiken als die kleine kereltjes grote kerels worden!

Power matrix

Voorlopig heeft de matrix me nog niet echt iets opgebracht, maar wie de kleintjes niet eert, is de grote niet weerd ;-)

Als je meer wil weten over hoe de Power Matrix werkt, lees dan zekere deze blog!

Futurocoin

De futurocoin is deze maand over de 30 $ gegaan. 0ndertussen staat hij alweer een beetje lager, maar dit kan steeds veranderen. Op moment dat ik dit schrijf, staat hij op 14,06$. Hier kan je de koers volgen en bekijken.

Het minen van de coins gaat iets trager, maar dan nog is het leuk om iets op te bouwen zonder er iets voor te moeten doen. Als de 2 jaar om zijn ga ik toch een aantal Futurocoins hebben en de investering er wel uithalen!

Dit is het aantal Futurocoins die momenteel gemined zijn:

Een van mijn teamleden heeft ook een miningpack gekocht waardoor ik hiervoor commissies heb ontvangen.

Future AdPro

Dit is het gedeelte van Futurenet waarmee ik me momenteel het meeste mee bezig hou. Hiervoor moet je ook geen team bouwen en kan je op je eigen tempo een extra inkomen opbouwen. 

In totaal heb ik via AdPro 168,9928 $ 'verdiend'. Dit bestaat uit 60 $ revshare. Dit zijn commissies van de aankoop van adpacks van mijn teamleden. 108,9928$ zijn de opbrengsten uit de adpacks. Op 31-05 kon ik mijn 10e adpack kopen. Dus nog net de maand extra goed geëindigd!

In totaal heb ik deze maand 195,5428 $ bij elkaar gekregen. Voorlopig betaal ik mezelf niets uit, maar investeer ik dit opnieuw waardoor ik weer meer inkomsten genereer (compounden).


Als je mijn vorige blogs hebt gelezen, merk je dat de inkomsten iedere maand een beetje stijgen. Dit is, voor mij persoonlijk, super leuk om te zien! Zou ik willen dat het sneller ging? NATUURLIJK!! Ik wou ook dat ik het eerder had ontdekt! Dan kon ik nu misschien meer tijd doorbrengen met mijn 2 kleine kereltjes. Ze worden zo snel groot en ik heb constant het gevoel dat ik veel te veel dingen mis! Ik, degene die vroeger altijd schreeuwde dat ik nooit een thuisblijfmoeder zou worden, zou nu echt veel meer thuis willen zijn. Ik heb momenteel constant het gevoel dat ik mezelf voorbij loop. Eigenlijk ben ik die hele ratrace beu! Dus daarmee op zoek naar beter ;-)


Heb je zelf interesse om te beginnen met Futurenet, contacteer me dan zeker even. Je kan ook hier kort kennismaken met Futurenet. Wil je je registreren doe dit dan zeker via deze link! Ik help je dan zeker en vast verder!!
riekblogt.nl
Ben ook best wel fan van geworden :) 
12-06-2018 17:03
12-06-2018 17:03 • 1 reactie • Reageer
Boysmom
Super! Het is echt leuk om zo een extra inkomen op te bouwen. Heb je al een account op Futurenet?
12-06-2018 21:47
12-06-2018 21:47 • 1 reactie • Reageer