×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Futurenet: mijn passief inkomen 4-2018

Futurenet: mijn passief inkomen 4-2018


Ondertussen ben ik een dikke 2 maanden bezig en ik ben nog steeds zéér enthousiast. Ik word eigenlijk alleen maar enthousiaster!

Teamwork makes it easier

Op dit moment is mijn team al een beetje uitgebreider dan vorige maand. Dit is ook duidelijk te merken aan de commissies die binnenkomen. Ik kan er heus nog niet van leven, maar beetje bij beetje begint het voorruit te gaan (zie verder voor mijn tussenstand).

Het is niet verplicht om een team op te bouwen, maar het bezorgt natuurlijk wel extra commissies. Veel mensen vinden het niet leuk om met zo’n dingen te leuren bij anderen. Dit is iets wat ik ook wel begrijp. Bij Futurenet is dit dus helemaal niet nodig. Je kan best een aantal adpacks kopen, dagelijks je advertenties kijken en hierdoor stilletjes aan een leuk inkomen opbouwen. Niets moet, alles mag ;-)

Persoonlijk ben ik ook heel blij met het team waarin ik zit. Het zijn allemaal behulpzame mensen. Iedereen helpt elkaar. Dit maakt namelijk het team sterker waardoor uiteindelijk voor iedereen de inkomsten kunnen stijgen.

Tussenstand Future Adpro

Ik ga mijn best doen om per maand te laten zien hoe het evolueert. Dit is bij iedereen anders. De commissies hebben namelijk te maken met het aantal adpacks dat je hebt en je teamleden. Daardoor kan het voor de een sneller meer inkomsten opleveren dan voor de ander.

Het volgende screenshot laat jullie zien hoeveel adpacks ik momenteel heb en hoeveel geld er op dit moment op mijn account staat.

help

Dit beeld zegt natuurlijk niet alles. Dit is maar een gedeelte van de inkomsten die ik de voorbije maand ontvangen heb. Natuurlijk heb ik alweer een gedeelte gebruikt om een nieuw adpack te kopen en te investeren in mijn Power Matrix (hierover later meer).

Het volgende beeld geeft weer hoeveel commissies ik in totaal verdiend heb. Dit zijn dus de commissies vanaf 24/02/2018. Het bevat alle commissies die ik gekregen via de adpacks, maar ook de commissies die ik ondertussen verkregen heb via het uitbouwen van een team.Het is nog niet super veel, maar het begint toch goed op te lopen! Zeker als je het vergelijkt met vorige maand! ;-)

Deze maand heb ik de meeste commissies verdiend tot nu toe. Zoals je ziet is er een verschil tussen de inkomsten verdiend met de AdPacks en uit mijn business, mijn team dus. In totaal heb ik deze maand 106,0583$ verdiend met Future Adpro.

Dit zal iedere maand beetje bij beetje groeien. Het is toch super om met een paar minuten per dag al iets bij te kunnen verdienen. Als je er nog iets meer tijd wil insteken en een team wil opbouwen, gaat het natuurlijk een stukje sneller :-)

Tussenstand Futurocoin

Juist een maand geleden ben ik gestart met een miningpack van 100$. De volgende 2 jaar wordt er voor mij Futurocoin gemined zonder dat ik er ook maar iets voor moet doen. Gemakkelijker kan toch niet?!

Het miningpack van 100$ is het goedkoopste miningpack dat je kan kopen en heeft dus ook niet zo veel miningkracht. Ik wou het gewoon eens proberen om te zien wat het zou opbrengen. De Futurocoin is nog niet zo lang uit en zal waarschijnlijk dus nog flink in waarde stijgen.

Op een maand tijd zijn er 0,30 Futurocoins (FTO) voor mij gemined. Dit komt dus neer op 0,01 FTO per dag met een miningpack van 100$.

1 FTO is op dit moment 4,61$ waard. Als je de koers wil volgen kan je dit via de link hier.

Tussenstand Power Matrix

Aangezien mijn team nog niet zo uitgebreid is, heeft de matrix me nog niet echt iets opgebracht. Momenteel 1,5$. Dit gaat vooral interessant worden als mijn team groter wordt. Ik vond het echter toch al interessant om hiermee te beginnen, omdat het ook mogelijk is om via overspill mijn matrix uit te breiden.

Ik heb nu de matrix tot en met de matrix van 100$.

Vanaf de matrix van 100$ ontvang je ook 50% van de verdiensten die anderen in jouw matrix maken. Dit gaat me in de toekomst dus ook extra verdiensten opleveren. Hoe snel deze er gaan komen, weet ik niet. Ik ben er echter wel van overtuigd dat dit op termijn zeker gaat komen.

Zoals ik eerder al schreef ga ik  jullie binnenkort ook uitleg geven over de verschillende onderdelen van Futurenet! Dus blijf me volgen ;-)

Wil je zelf ook starten of twijfel je er nog over. Laat me dan zeker iets weten! We kunnen het er dan gezellig samen over hebben :-) Hier alvast de link waarmee je je kan inschrijven.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Willy
Ik snap er eerlijk gezegd vrij weinig van. 
10-05-2018 16:46
10-05-2018 16:46 • Reageer