✨Denk aan jezelf✨

✨Denk aan jezelf✨


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
help
Ik deel dit omdat ik dit een erg belangrijke gedachte vind. Ik vergelijk mezelf automatisch met anderen en dat zorgt ervoor dat ik me alleen maar slecht voel over mezelf. Maar als anderen dingen bereiken in hun leven en jij niet, betekend dat niet dat jij het niet waard bent. Jij bent jij en zij zijn zij. 🍃💘

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooie tekst. Het is niet nodig om je slecht te voelen. Je bent zoals je bent en dat is goed.
| 20:04 |
wijs besluit ..zelf ben je heel veel meer waard dan je beseft en als je in jezelf gelooft en op je zelf ook kunt bouwen, kom j echt heel ver
| 15:22 |
Een hele mooie!!!
| 14:33 |
Dankjewel voor het delen...
| 13:06 |
Heel herkenbaar, we zijn vaak veel strenger voor onszelf dan voor anderen :(
| 12:39 |
Helemaal mee eens met hoe belangerijk dit is!
| 00:08 |
Heel mooi! Ik ben hier zelf ook al een tijd mee bezig
| 23:48 |
Misschien moet jij je vergelijken met andere anderen? y.is/91xMp dan voel jij je gelijk een stuk beter. En wat is iets bereiken? Uiteindelijk zit iedereen afgedankt... en dan is het zoals mijn oma altijd zei: wat moet ik er mee? Ik kan het toch niet meenemen in mijn graf.
| 22:46 |
Een heel goede gedachte.
Belangrijk om in praktijk te brengen.
| 19:07 |
Je hebt helemaal gelijk lieverd! I am so proud of u
| 18:52 |
Ieder mens is uniek, niet vergelijken.
| 18:51 |
Ik vergelijk mezelf soms ook met anderen, maar dan zie ik juist hoe goed ik het heb en hoe dankbaar ik mag zijn.
| 18:50 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen