Dag 2

Dag 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
help

Gisteren dag 2 en die viel mij enigszins tegen. De morgen had ik geen trek in een sigaret maar de middag was wel anders, ik had mega trek maar niet gerookt heb het door gezet en vandaag natuurlijk reuze blij.  Voordeel was wel dat ik gistermiddag afleiding had, we kregen visite (niet rokers) en daarmee zijn we nog even weg geweest dat maakte de trek wel minder. 
Heb zoals voorgaande keren wel mijn maatregelen getroffen maar dat mocht gisteren niet baten helaas. Ach het hoort er ook een beetje bij natuurlijk het is niet voor niets een verslaving waar je nu vanaf moet kicken. 
Wat ik wel weer heerlijk vind is dat na het douchen je haar zo lekker lang fris blijft ruiken naar shampoo daar kan ik wel van genieten. Zou bijna op de fiets springen en wapperen met mijn haar, als je haar maar goed zit Pam, kennen jullie die reclame nog?
Zo en nu op na dag 3, vandaag weer lekker werken en voordeel is ook met een collega die niet rookt. Zal mij benieuwen of ze het opvalt dat ik niet rook. Ik vertel voorlopig nog niks, zal vast wel eentje zijn die het gaat zien.


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat dapper van je ik hoop voorje dat het lukt
| 15:49 |
Wat goed van je zeg, succes vandaag met je 3e dag ook die kom je weer door hoor!!!
en tipje als je trek krijgt in een peuk drink dan een glas water dit helpt echt, en het spoelt je lijf ook nog eens extra schoon.
| 13:23 |
Gewoon stoppen en je beig houden. Op het moment dat je aan een sigaret denkt iets gaan doen en water drinken. helpt echt, succes, Cheers,Ruudo.
| 11:26 |
Heel veel succes het gaat je vast lukken 
| 09:23 |
Heel veel succes
| 09:04 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen