×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Of je me nu wel of niet gezocht heb, hier ben ik: Olijfjemetpit.

Of je me nu wel of niet gezocht heb, hier ben ik: Olijfjemetpit.


Wie ik ben?
Ik ben niet voor 1 gat te vangen en ik ben amper te kraken, vandaar de pit.
Ik schrijf al heel mijn leven. Vooral veel saaie stukken, met een onlogische plot en teveel details. Ook kan ik soms helemaal niet tot de clou komen. Dat ik dan toch nog een beetje gelezen word is geluk. Ik schrijf niet voor lezers. Ik schrijf voor mezelf. Als dan anderen geraakt worden door wat ik schrijf, dan is dat winst. Ik raak graag aan, zowel fysiek, letterlijk aanraken, mijn oma noemde dat in dialect 'ammekommerig' (=aan me komen - rig, een schitterend bijvoeglijk naamwoord) Ook raak ik graag psychisch aan, door op dezelfde golf surfen, mee te denken met problemen, oplossingen te genereren of er gewoon te zijn met een luisterend oor en een open hart.
Schrijven is gewoon leven voor mij. Door te schrijven kan ik iemand de hand reiken, tranen drogen of ideeën laten opdoen.
Wie schrijft die blijft/ Schrijven is schrappen...
Wie schrapt die blijft?

PS: Dit is mijn eerste post, mocht die ergens anders horen, meld het me aub
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties