×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Tania Kross van mozart tot madonna speellijst

Tania Kross van mozart tot madonna speellijst


Wat super leuk 😀 Ik ben helemaal blij. Net kaartjes besteld voor Tania Cross: Van Bach tot Beyoncé. Net kreeg ik een tip van Henk-jan dat Tania met deze tour bezig is. Nou en normaal gesproken hou ik alles in de gaten van wat er op muziek gebied speelt. Maar door drukte, verhuizing moeder, mijn man twee keer achter elkaar in ziekenhuis opgenomen. Stond mijn hoofd niet naar uitjes.

Nou net door deze goede tip (want wat heeft Tania een GEWELDIGE STEM) toch nog kaartjes kunnen bestellen.

De voorstelling loopt zo goed, dat het bijna overal uitverkocht is.

Dus ik ben een mazzelaar en mijn man ook. Wij hebben echt met kippenvel naar De beste zangers gekeken waar Tania met Tommy het lied Barcelona vertolkte in 2017. Niet normaal, zo goed!

Nu volgt er een nieuwe reeks van Concerten van Tania Kross.

Wil jij nog kaartjes bestellen voor van Mozart tot Madonna?

Dan moet je héél snel wezen.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties