×

Yoors


Inloggen
×

YoorsIk heb kaartjes voor Tania Cross. Van Bach tot Beyoncé en ik ben er héél blij mee.

Ik heb kaartjes voor Tania Cross. Van Bach tot Beyoncé en ik ben er héél blij mee.


Wat super leuk 😀 Ik ben helemaal blij. Net kaartjes besteld voor Tania Cross: Van Bach tot BeyoncĂ©. Net kreeg ik een tip van Henk-jan dat Tania met deze tour bezig is. Nou en normaal gesproken hou ik alles in de gaten van wat er op muziek gebied speelt. Maar door drukte, verhuizing moeder, mijn man twee keer achter elkaar in ziekenhuis opgenomen. Stond mijn hoofd niet naar uitjes.

Nou net door deze goede tip (want wat heeft Tania een GEWELDIGE STEM) toch nog kaartjes kunnen bestellen.

De voorstelling loopt zo goed, dat het bijna overal uitverkocht is.

Dus ik ben een mazzelaar en mijn man ook. Wij hebben echt met kippenvel naar De beste zangers gekeken waar Tania met Tommy het lied Barcelona vertolkte in 2017. Niet normaal, zo goed!


Wil jij nog kaartjes bestellen?

Dan moet je héél snel wezen.