×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
oude sinterklaas stempels


Wat was je trots als je een stempel kreeg en dan vooral in de periode voor Sinterklaas. 


Als je je best had gedaan dan kreeg je vroeger een mooie stempel in je schrift.  Altijd was je weer superblij als je je werkje liet zien aan de juf of meester en je kreeg er dan zo een prachtige stempel bij. 


Het was zo rond 5 december 1967 ik zat op school in toen nog de eerste klas en 6 jaar. ik was klaar met mijn rekensommetjes en als je klaar was dan mocht  je naar de juffrouw lopen.  Trots stond ik te wachten op een  stempel er waren nog twee kindertjes voor mij. De juffrouw  rolde de stempel  over het inkt en daarna op  het schriftje van mijn klasgenootjes en ik gluurde over hun schouders mee.  Eindelijk was ik aan de beurt  en  kreeg een prachtige stempel van de liefste Piet. Zo mooi dat je zo blij kon zijn met zo iets kleins.


Bron

Pinterest

Ellie B

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts