×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Mijn half zusje helpen!!!!!Help mijn half zusje.

Mijn half zusje heeft al een lange tijd kanker. Maar we kregen gisteravond te horen dat ze uit behandelt is. Maar zei de arts ze kan naar Amerika daar kan ze wel behandelt worden, alleen vergoed de verzekering het niet. Dus ik op internet alles uitgezocht nou blijkt ze moet dan voor een jaar daar naar toe. En het kost bij me kaar zoon 25.000,-- euro. Het is echt een heleboel geld. En nu ben ik met een inzamel actie gestart. Ik heb hier nu een PayPal acount voor geopent en ben ik bezig met dingen te verkopen zoals armbandjes, barbiekleertjes enzo.. Maar we gaan het alleen niet optijd halen als ik het zo blijf doen. En heb ik een vraag aan jullie. Willen jullie allemaal die dit verhaal leest graag doneren. Als het maar een euro u zou haar daar ontzettend mee helpen. Nu mijn zusje ze is 17 jaar en heeft acute leukemie. Volgens de arts heeft ze niet lang meer, maar ze wil heel graag volgend jaar haar examen willen doen. Ik heb gezegd dat gaat je niet op korte termijn meer lukken. Maar ze wil ook heel graag weer met vriendinnen leuke dingen willen alleen kan ze dat nu niet meer. Omdat ze het ziekenhuis niet uit mag. Wie wil ons gezin weer willen helpen. En doneer op PayPal.me/kruijssenbourquin 

We houden jullie via deze blog op hoogte van de stand.

Hartstikke bedankt voor het doneren. De stand op de account staat nu op E293,26. En natuurlijk hebben we meer nodig. kom op en doneer!!! Help haar naar Amerika.

Dinsdag. 09-07-2019.

De teller staat nu op 319,19. Ik ben nog hard opzoek naar donateurs. Als je blieft doneer op PayPal.me/kruijssenbourquin Ze heeft het echt hard nodig. Hoe eerder we het bij mekaar hebben hoe beter mensen alsjeblieft help ons.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts