Er is meer tussen hemel en aarde, waarom krijg je dat gevoel?

Er is meer tussen hemel en aarde, waarom krijg je dat gevoel?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Kak ik dit wel delen met anderen zonder voor gek gehouden te worden? Ik moet deze vraag wel stellen als ik in een kerk sta, samen met mijn man en duidelijk voel dat er nog iemand is, alleen kan je die niet zien en mijn man merkt niets.  Zo stond ik ooit bij een oude hunebed en hoor twee mensen aanlopen. Ze praten driftig met elkaar en ik kan het landschap zien waar ze in lopen, uitgestrekte heide.  Dat was bij de Papeloze kerk, maar die mensen of het zandpad waar ze op liepen is er niet. Gewoon kijkt je eigenlijk tegen een dichte rij bomen aan en toch zag ik dit...  Waar over spraken zij? Ik kon het niet verstaan, maar de vroegere Nederlandse taal werd NederDietsch genoemd. dit klonk bijna Spaans met een vleugje Frans en Noors. De ene man vertelde de andere iets wat behoorlijk heftig klonk. De ander reageerde ook geschrokken, maar wat zeiden ze nou? Het is zo jammer dat ik geen Spookeriaans kan verstaan. Ik kon ze zelfs zien. De verbaasde droeg een wijde witte bloes, brede riem en hoge laarzen met die grote flappen eraan.  Degene die sprak een halflange lichtbruine leren jas met riem eraan en ook van die laarzen. 

Ooit was ik in de kerk van Utrecht en wou een foto maken van het interieur, daarvoor stapte ik wat opzij en, poef, zomaar werd ik omgeven door een bubbel van zuivere goedheid. Ik stond in de entiteit van een vroegere priester. Hij was diep verzonken in zichzelf en ik bleef staan en hoopte dat zijn liefde en goedheid mij zou zuiveren van alle stommiteiten die ik ooit had uitgehaald. tot hij zich van mij bewust werd en zijn liefdevolle gevoelens merkbaar verharde. Zeker was deze priester vol liefde en goedheid, maar wel voor wie in zijn straatje paste. Ik, ongedoopt en een heiden werd uitgestoten. Brr.

Vroeger had ik vaak helderziende dromen van vroegere levens. Ik zal het kort houden dan begrijp je mij hopelijk . In de 15e eeuw was er een kerk in Duitsland die bovenop een straat stond die vrij steil omhoog liep. als je deze kerk in gaat sta je meteen met je neus tegen een grote zuil aan en moet daar om heen.  Dan zie je twee rijen houten banken en verderop het altaar.  De boogvormige ramen hebben glas in lood en zitten vrij hoog. zodra ik, naar rechts ging, kwam ik bij en gruwelijk tafereel. Twee mannen werden gemarteld! Een lag op een houten tafel en werd door midden gezaagd! Precies onder zijn longen, zodat hij niet meteen zou sterven. De ander lag op ijzeren beugels en onder hem stond een brandend kolen komfoor! Ik was een schout en had het gezag om deze mensen genade te verlenen. Ze smeekten mij er ook om en iedereen keek afwachtend naar mij.  De twee hadden iets gedaan en moesten een voorbeeld zijn dat er met mij niet te spotten viel.  Ik loet de marteling doorgaan en genoot er ook nog van, brrr! Dat ik zo vals en sadistisch kon zijn geeft me nog altijd kippenvel.

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.3 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Er is meer en er is veel meer, mooi dat je het oppikt en je zoveel herinnert. Konden dat maar veel meer mensen!
| 12:26 |
Heftig, vooral het laatste, als ik het lees krijg ik al kippenvel
| 23:56 |
Even de reacties gelezen voor ik reageerde. Alvast welkom hier op Yoors !
Er is zeker meer tussen hemel en aarde. Alleen zijn we zo materieel ingesteld geworden, hebben we nog zo weinig voeling met alles rondom ons.
| 19:43 |
Lijkt me heftig. Ik zelf was als kind gevoeliger voor dit soort dingen, dan nu. Ik houd je blogs in de gaten. Fijn dat je het deelt!
| 14:35 |
we hebben ontzettend veel in ons en door de eeuwen heen geleefd ja
| 13:09 |
Daar kom ik ook steeds meer achter ja, vanaf verleden jaar uit de paranormale kast gekomen en wil mijn ervaringen delen. hoop dat je ze mooi vind
| 14:18 |
Dat Zal zeker..k hou t in de gaten..fijn
| 16:04 |
er is geen tekst?
| 19:38 |
waarom zeg je dat? Het stukje staat er toch?
| 12:24 |
nu wel, toen niet!
| 14:28 |
ha, Er is zeker meer tussen hemel en aarde ja
| 10:01 |
wie deze mening deelt weet meer als de keizer van China
| 12:25 |
Dit blog is nog in de maak zo te zien.
Dan kun je hem ook eerst opslaan om er later verder aan te werken. Succes verder. Leuke foto trouwens.
| 09:32 |
Jammer op dit soort 'blogs' terecht te komen.
| 11:28 |
Ik denk dat ze het nog moest leren ;)
| 14:29 |
dank voor je lie
ve begrip, ben hier inderdaad nog nieuw. wie weet wordt het nog eens wat.
| 12:32 |
je moet alles leren, toch?
| 12:31 |
Er worden ook bewust veel blogs zonder inhoud gepost, alleen om Yp's te krijgen, dus ik begrijp ook de reactie van Bodycoach wel. Ik zag dat het je eerst blog was ;) Succes met schrijven hier!
| 12:50 |
Dank je wel, heb het wat aangepast en hoop dat jullie de andere blogs wel leuk vinden om te lezen.
| 14:19 |
Iedereen mag idd alles leren, maar zoals hieronder door 1960-1980 zegt: er wordt hier regelmatig op deze manier dingen gepost om yp's op te strijken. Mijn excuses.
Ik geloof ook dat er veel meer is tss hemel en aarde.
| 13:21 |
Ik begrijp wat je bedoelt dat is gemeen. Ik wil juist mijn ervaringen delen en hopelijk daar mensen wijzer mee maken. Hoop dat je de andere blogs van mij beter te lezen vind.
| 14:20 |
vast wel. ;-)
| 15:58 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen