Pixy's  jagen. Deel 2.

Pixy's jagen. Deel 2.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Pixy’s jagen. Deel 2.

 

Pixy's jagen.deel 2 

Vanaf nu was ik erg gedreven en ben mooie boomstronken en geheimzinnige plekjes gaan fotograferen. Voor wie wil weten waar dit is? Dat blijft mijn geheim. Ik heb vrij snel het geluk gehad een sprookjesachtige mooie kleine ent te mogen fotograferen. Als ik jullie vertel waar dit bos is? Dan lopen er natuurlijk al snel oprecht geïnteresseerde mensen rond die alleen maar graag Pixy’s willen bewonderen en liefhebben. Helaas heb je ook de andere soort. De engerds die er een willen vangen om een circus ermee te openen. Of zelfs doodmaken en er sectie op willen plegen. Dat zou jij ook niet op je geweten willen hebben, toch? In iedere geval is er in dit bos nog iets overgebleven van het vroege oude Nederland waar men nog respect had voor het kleine volkje. In boeken over mythes en legendes heb ik erg veel over pixy’s en kabouters mogen lezen. Ik kan jullie zeggen dat ze nog steeds bestaan, maar zich schuil houden voor de moderne mens die er alleen maar geld uit wil slepen. Stel je voor dat er een groot hek om dit stuk bos zou komen en je moet betalen om er in te mogen.

Ik weet niet of het zien van deze pixy mijn derde oog geopend heeft, vanaf dat moment mag ik erg veel zien, waar anderen gewoon langs lopen. Ik wees mijn man eens op een Ent en hij zag het pas toen we er heen liepen. Een pixy heb ik volgens mij nog een keertje gezien, half verstopt achter een graspol. Gelukkig zijn er nog veel andere sporen van het geheime volkje. Zoals deze deur. De foto is helaas erg donker, maar kan jullie zeggen dat er bovenin een hoekje stuk is. Alsof iemand heeft geprobeerd er doorheen te komen. Bij oude bossen en kastelen zijn ze gelukkig ook nog. Het is zo jammer dat oude moerassen en vennen gedempt worden voor industrie. Ik kan je dit zeggen, als je ergens een wandeling maakt en verdwaald? Als je meent dat er vanachter pollen gras of boomstronken iets naar je kijkt? Het kleine volkje is er nog steeds en dat zal je weten ook.  

wordt vervolgd.


help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik vroeg ooit aan iemand hoe ik mijn derde oog kon openen. "Je droomt heel levendig? Dan staat het al open." Is dat zo?
| 10:59 |
Op facebook, bij Paranormaal advies, kun je antwoord krijgen op al dit soort vragen.
Ik ben helaas geen expert, maar weet wel dat sommigen een derde oog hebben, bij anderen dit geblokt is en weer anderen hebben het niet.
| 14:27 |
Ok, dank.
| 14:34 |
ik heb nog nooit van pixy's gehoord. WOnderlijk
| 19:21 |
Dacht ook dat ze alleen in Ierland voortkwamen, maar nee hoor, hebe r zelf een mogen zien en fotograferen
| 08:52 |
Ik wist het ook niet tot ik naar elfjes enz. ben gaan kijken, toen kwam hun beschrijving tegen. hopelijk zie jij er ook nog eens eentje. Dat is echt bijzonder.
| 14:28 |
Wat gaaf en ik zie de deur ook! Tipje, misschien de foto ook in zijn geheel in de blog plaatsen?
| 11:57 |
Ik weet niet hoe dat kan, zie tot nu toe alleen maar dat smalle blokje bovenin.
| 08:53 |
Als je een blog plaatst, krijg je aan de rechterzijde een menu. Bij hoofdstuk algemeen staat hij ook, maar je kunt ook naar hoofdstuk gallerij gaan. Ergens zie je dan een enkele foto voorbeeld, dit kun je aanklikken en in je blog slepen. Je krijgt een grijs balkje te zien in je blog, dus even goed kijken waar je de foto wilt, hij komt namelijk op de plek van dat balkje. Dus kun je zelf bepalen door het balkje te laten staan waar jij wilt. Kijk anders eens bij Ingrid Tips, zij heeft hele goede uitleg hierover. Alles wat op Yoors kan, kun je daar terug vinden.
| 09:27 |
ik kan eens iets proberen, maar ben nog maar net op de site en behept met drie linkerhanden.
| 14:38 |
Rustig aan gewoon wat proberen, komt vanzelf goed ;)
| 15:20 |
Er is meer dan we zien !
| 11:30 |
Ja he, als je derde oog maar open is zie je zelfs nog meer
| 08:53 |
Ja dat is duidelijk een deur.
| 11:24 |
Yep, en in het echt is hij nog 10 keer mooier.
| 08:54 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen