×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Waar is Maddy Mccain?

Waar is Maddy Mccain?


Toen dit kleine meisje verdween, vond ik het net als iedereen vreselijk en leefde erg met de ouders mee. Daarna er niet verder mee bezig geweest tot ik, nog wel drie jaar later een documentaire over haar zag.  toch wel erg dat dit arme kleintje nog steeds niet gevonden is.  diezelfde nacht kreeg ik een droom. - In heel kort...

Ik sta op een grote open plek voor een hoge berg bouwafval. Voor mij staat een auto.  Uit de auto komt een huilende iemand. Die doet de kofferbak open en haalt er een klein dood kindje uit.  De iemand huilt nog veel erger en voelt wanhoop, verdriet en spijt, had ik nu maar niet… De iemand legt het kind in een kuil neer en legt er een plaat triplex over heen. Dan rijdt die iemand weer weg.

Wat later komt iemand anders. Deze iemand voelt spijt en verdriet, maar is nuchterder.  Hier mag niemand ooit iets van te weten komen.  deze iemand smijt de plaat triplex weg en als hij het dode kindje ziet, moet ook die iemand vreselijk huilen. Daarna pakt die iemand het kind op en loopt er mee naar achter de berg afval. Wat verderop is een kuil.  De iemand legt het kind erin en stapelt er stenen netjes overheen.  Daarna trapt die persoon zand over de stenen heen,  ernaast is een grote bonk beton.

Heeft dit met Maddy te maken? Het zou best kunnen. Doe er weer een sessie naar en zie iemand in een auto rijden.  Eerst een lange rechte weg af,  dan na een poosje afslaan naar links, daar is een tractorpad dat in het landschap omhoog gaat.  Op de heuvel is een bosje, daarna nog een stuk door tot de plek met bouwafval . 

Maddy verdween in het Mark Warner Ocean club complex. Van daaruit loopt een lange weg. R. DIREITA.  De R. DIREITA gaat over in de ESTR. EN537. Deze weg is erg lang en erg recht. Met google maps heb ik de weg gevolgd, maar van deze hoogte is de afslag en plek bouwafval niet te vinden. 

Ik heb contact gezocht en gekregen met Maddie en daar heb ik wat dingetjes uitgehaald als bewijs, maar Maddie is een klein kind met kleine wensjes. . Haar lievelingsdrank is sinaasappelsap. Ze heeft drie lievelingsliedjes. Marry have a litle lam, Wen the Saint go marching in en Aple Jack.  Dat zongen haar ouders vaak met haar in de auto.In de auto zat ze meestal tussen de tweeling in.  Ze liet me een van de laatste momenten zien dat ze gelukkig was. Op haar laatste verjaardag kreeg een lichtroze hartvormige doos, met donker roze en blauwe hartjes erop. Daar zat iets in, verpakt in wit papier.  Wie kan mij dit bewijzen? 

Ik weet dat Maddy niet is over gegaan, haar astrale lichaam is grijs en geblokt. Later zie ik  haar op de bonk beton zitten wachten,  starend in het niets tot iemand haar uit deze ellende bevrijd.  

Natuurlijk heb ik diverse kranten en  zelfs politie hierover aangeschreven, zelfs in mijn beste Engels. Het absolute idiote, nooit, van niemand ooit een reactie gehad! Zo beroerd is mijn Engels toch niet?

Na deze sessies heb ik mogen zien hoe Maddy gestorven is. Zolang haar resten niet gevonden is er geen bewijs. Dan is dit berichtje laster en kan ik aangeklaagd worden  en tja, daar heb ik geen zin in. Zelf Mady gaan zoeken?  Zucht. helaas is dit niet mogelijk. Daarom plaats ik dit stukje en hoop dat iemand mij wilt helpen haar te vinden.

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Schorelaar
Ach arm meisjes.
09-02-2018 23:59
09-02-2018 23:59 • Reageer
Encaustichris
Je verhaal grijpt aan. Het blijft een vreemd verhaal. En waarom wil niemand luisteren? Ik hoop dat her mysterie snel wordt opgelost!
06-02-2018 21:04
06-02-2018 21:04 • Reageer
Xandra
Of er staat nu een huis op?
06-02-2018 15:40
06-02-2018 15:40 • Reageer
Xandra
Huilen, verdriet, spijt wijst volgens mij op personen die het kindje goed kenden... Het verhaal heeft me ook altijd erg aangegrepen. Ga straks ook eens via Google maps kijken.
06-02-2018 14:18
06-02-2018 14:18 • 1 reactie • Reageer
Petra van Engelenburcht
Hoi Kim, zoals je begrijpt is dit gecensureerd, zolang ik geen bewijs heb, kan ik niet echt alle details vrij geven. zodra de afvalhoop gevonden is, komen we al een heel eind. Ik zag een wit ruitvormig bord met een 8 erin, dat zegt mij niets, misschien iemand anders?
06-02-2018 14:24
06-02-2018 14:24 • 1 reactie • Reageer
Judith Evelien
Ook hier kwam Maddy in mijn gedachten voorbij! Ze zit verwerkt in mijn nieuwste blog, die nog niet is gepubliceerd. Frustrerend dat je niet gehoord wordt! Wie weet zit er waarheid in.
06-02-2018 10:41
06-02-2018 10:41 • 1 reactie • Reageer
Petra van Engelenburcht
Dank voor je reactie, wat bijzonder dat je er ook mee bezig bent, misschien is dit het jaar dat ze gevonden zal worden. Wat denk jij dat er met haar gebeurd is?
06-02-2018 11:26
06-02-2018 11:26 • Reageer
Piteke van der Meulen
Wat indrukwekkend, ademloos zitten lezen. Ik dacht afgelopen week ook aan Maddy.
06-02-2018 10:21
06-02-2018 10:21 • 1 reactie • Reageer
Petra van Engelenburcht
Wauw, ook al, dat kan geen toeval zijn, dit jaar wordt ze vast gevonden.
06-02-2018 11:27
06-02-2018 11:27 • 1 reactie • Reageer