Bed vol knuffels


Mijn meisje slaapt niet zonder haar knuffels. Er is een ware knuffelfamilie ontstaan op haar bed. Op dit moment heeft ze twee vaste knuffels waar ze niet zonder kan. Deze moeten ook echt in haar bed liggen. Ze wisselt soms wat af, maar haar favoriete knuffel is schaapje. Ik zal er een foto van toevoegen.

Het is ook heel leuk om haar bed te verschonen, alle knuffels verspreid over de grond. Als het bed weer opgemaakt is, is het wel heel erg leuk om ze gezellig op een rijtje naast elkaar te zetten. Naast deze knuffels is ze ook gek op echte knuffels. Heerlijk als we bv tv kijken dan kruipt ze dicht tegen mij aan. Ik hoop dat ze dat nog heel lang blijft doen ;-) Een knuffel voor het slapen gaan, als ze naar school gaat, als ze bij een vriendinnetje gaat spelen, mijn knuffelmeisje.

Er is al een bak knuffels naar zolder gegaan, die gaan niet weg hoor. Ze heeft gewoon wat ruimte nodig in haar bed. De leukste knuffels vind ze Ty Beanies, die spaart ze een beetje, kan ik wel zeggen. 

Hieronder een kleine greep uit haar verzameling, middelste foto is schaapje en haar andere vaste slaapknuffel.