×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Een wijze Yoors les

Een wijze Yoors les


Op 1 april 2018 werd ik lid van Yoors. Via familie die van het bestaan van Yoors afwist. Ik wilde heel graag bloggen, gewoon lekker van me af kunnen schrijven. Ik melde mij aan en hup Yoors had er een lid bij.

Na even wat rondgekeken te hebben, schreef ik mijn eerste blog. Spannend en leuk gelijk toen ik hem op Yoors bekend ging maken. Mijn eerste blog, wauw! De reacties die ik kreeg, deden mij groeien. Er zitten hier zo ontzettende fijne en warme mensen op Yoors.

Ik kreeg de smaak te pakken en blogde er op los, te gek! Noem het Yoors verslaafd 🙃Ik vond het super om te doen en alles met jullie te delen. Ook om jullie blogs te lezen en er op te reageren. Soms nam ik een pauze, maar kwam steeds weer terug. Tot ik op een moment even niet goed met alle veranderingen om kon gaan.

Ik besloot te stoppen, definitief. Mijn account ging ik verwijderen, nog een laatste vraag kwam ik beeld. Weet je zeker dat je je account wil verwijderen? (ik had gelezen dat ik dan ook mijn yp's kwijt zou raken). Met een lichte twijfel drukte ik op de knop.

Pats, weg was mijn account.

Het ging knagen, een Yoors vriendin die ik ook als fb vriendinnetje heb zei, 'ga het gewoon weer proberen.' Want ja, ik miste jullie, ik miste Yoors, ik miste het bloggen. Ik werd weer lid op 6 december 2018.

Hiervan heb ik geleerd en geef ik jullie een tip, druk nog niet meteen op de knop om je account te verwijderen, neem desnoods even een time out. Daarna kan je een weloverwogen beslissing maken.

Voor mij een wijze les!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties