Eindelijk regen

Eindelijk regen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Er komt regen aan, dat je daar zo blij mee kan zijn. Het is geweldig, afkoelen, ramen open, daarna weer gewoon buiten kunnen zitten. Ik kijk er naar uit. Ook de buren, overal gaan de ramen wijd op, eindelijk weer wat koelere lucht door het huis.

Ik ga er in mee, mijn ramen staan open, laat  maar komen. Dan gaat het regen, yes! Maar, nog geen 5 minuten is het droog, er vielen wat spatjes. Dat was het dan. Mijn ramen laat ik open staan, zo eigenwijs ben ik wel ;-) 

Er komt heus nog wel even een buitje die mijn huis af laat koelen van binnen. Ik ga zo weer even naar buiten. Het is warm, het is plakkerig, maar wat geniet ik van dit weer. Zonder na te denken de deur uitstappen, geen jas aan, slippers aan mijn voeten, heerlijk.

 Of het nou regent of de zon schijnt, we maken overal een feestje van. Niet teveel regen hoor haha.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heerlijk he, ik ben ook heel blij met het hemelwater en de wat koelere lucht. Net als mijn moestuin, trouwens!
| 07:30 |
Ja echt zo lekker, ramen staan open, koele lucht, heerlijk! 
| 09:29 |
Ik woon in een ander klimaat dan jij, maar ik geniet overal van: zon, regen, wind.
| 20:08 |
Volgens mij heb ik dat al eens gelezen bij jou, ik moet zeggen zoals het hier nu is, zon soms een buitje en dan toch zonder jas naar buiten kunnen, daar kan ik wel aan wennen.
| 20:22 |
😄❤️
| 20:27 |
Het regent hier op dit moment. Wel lekker!
| 19:30 |
Hier ook, echt heerlijk.
| 20:20 |
Heerlijk als het regent, vooral in de nacht....👍
| 15:55 |
Dat is nog beter 😉 maar met dit warme weer vind ik het overdag ook niet erg, mits het een kort buitje is.
| 16:49 |
Lol, het begon met onweer en regent nog steeds. (ja heeeeeeeeeerlijk)
Zelfde als gisteren, maar toen waren er nog een paar uurtjes droog overdag.
(ik heb ze bewaard voor vanavond, want dan ga ik ff weg ;)
| 15:26 |
Haha, hier gisteren geen drup gevallen, ik stond al klaar om in de plassen te springen 😉
| 15:31 |
lol, dat waren er meer. Kwam gister toen het even droog was  (en warm dus) een echtpaar met hun zoon langs, volwassen en verstandelijk beperkt. Recht voor mijn raam, hij ziet me staan, kijkt links en rechts naar pa en ma en neemt een sprong, plonsssssssssssss hahaha.
| 15:35 |
Geweldig, daar hou ik zo van!😂
| 16:46 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen