×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Ook ik blik terug

Ook ik blik terug


Even twijfelde ik, er zijn al zoveel terugblikken voorbij gekomen, zal ik ook iets schrijven? Ik dacht, 'nee' het is goed zo. Toch besluit ik te gaan schrijven, het afgelopen jaar heeft mij zoveel moois gebracht, naast wat hobbels op de weg.

Afgelopen jaar was mooi, soms pittig en bracht gelukkig heel veel liefde.

Strijd, omdat de kinderen het niet altijd even fijn hadden bij hun vader. Instanties ingezet, dat was les nummer 1, deze inzetten is kansloos. Heb de zorgen gezien bij mijn twee kanjers. Ze doen het goed, wat ben ik toch onwijs trots op deze twee!

Verdriet om de mensen die uit het leven gerukt werden, verdriet om de mensen die zo dichtbij staan en de tijd stil lieten staan door de zware bericht te horen dat ze erg ziek zijn.

Mijn nieuwe liefde, een vriend voor het leven, een vriend voor ons leven, ik mag al stiekem zeggen, mijn aanstaande 💖 Samen met hem gaan we een prachtig gezinnetje vormen. Hij brengt rust in ons leven, de kinderen zijn stapel op hem. De jongste had een paar weken terug een tekening gemaakt. Ze tekende een gezin, dat waren zij, haar broer, ik en mijn vriend. Want zo zei ze, 'wij zijn nu een gezin, hij hoort er bij.' (we wonen overigens nog niet samen, rustig aan). Ze sloeg haar arm om mij heen, echt hier werd ik even stil en zo ontzettend blij van.

Ook was het mooi dat we al een jaar in ons nieuwe huisje wonen, na eerst tijdelijk noodgedwongen op een camping gewoond te hebben.

Vandaag is het dan de laatste dag van het jaar, deze gaan we mooi afsluiten en houden de mooie herinneringen vast.

Lieve mensen, maak er een mooi jaar van, ik wens jullie alvast een gelukkig, mooi en liefdevol 2019 toe!


expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties