Scheerschuim op spiegel

Scheerschuim op spiegel


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Onder het avondeten zegt mijn zoon ineens, 'je kunt met scheerschuim ook de spiegel in de badkamer insmeren, dit zorgt er voor dat je spiegel niet meer beslaat.' Dat is waar ook, dat heeft hij eerder gezegd.

Nu we genoeg scheerschuim in huis hebben, bekijken we eerst even een filmpje op YouTube hoe ze dat precies doen. Dan vertrek ik met scheerschuim, een doekje en zoon naar de badkamer. Ik spuit scheerschuim op de spiegel, ik denk niks doekje, ik smeer het uit met mijn handen ;-). Echt heerlijk, mijn zoon staat er naast hard te lachen. Zo fijn kinderen met humor.

Hij zegt dat het een half uur in moet trekken. Mooi denk ik, ga ik even afwassen. We hebben net daarvoor samen de tafel afgeruimd. Als alles klaar is en ik nog even bij de jongste op de bank heb gezeten is het voor haar bedtijd. Ik zeg loop maar vast naar boven, ik kom er aan.

Dan hoor ik in de badkamer een soort van, huh? Ik ben al onderweg naar boven en bedenk dat ik helemaal vergeten ben de spiegel schoon te maken haha. Die is nog heel mooi wit, dat is in ieder geval goed ingetrokken. Ik maak hem schoon, waarop mijn jongste vraagt, 'ga je nu douchen?' 'Nee lieverd', zeg ik, 'dat doe ik morgenochtend.'

Dan ga ik zien of de spiegel schoon blijft, ik kijk er stiekem al naar uit om het uit testen, morgen ga ik het zien! Dank je wel lieve puberzoon voor je super tip!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk dat meedenken 
| 20:55 |
Dat is zo leuk, ik leer zoveel van mijn kinderen.
| 21:54 |
Wat een leuk verhaal!  Wij hebben thuis een spiegel die verwarmd als hij beslaat, ideaal!
| 10:24 |
Dank je wel. Dat is handig zeg, ik denk dat nog een keer scheerschuim op de spiegel ga smeren, hij beslaat wel minder zwaar, zeg maar.
| 11:02 |
Om even op jullie allemaal tegelijk te reageren, doe ik het zo 😉
De spiegel bleef lang schoon, ik dacht, yes, het werkt.
Maar helaas ging hij toch beslaan, niet zo erg als anders en het duurde echt een stuk langer voordat er iets gebeurde.
Dus...conclusie, het werkt ietsje pietsje 😅
| 20:18 |
Leuk verhaaltje. En gelukt?
| 16:57 |
Ik ben ook wel benieuwd
| 14:44 |
En? Heeft het gewerkt?
| 14:39 |
Handige tip, scheerschuim heb ik ook altijd in huis.
| 12:10 |
En heeft het geholpen? Leuk geschreven!
| 09:35 |
Ik ben toch wel heel benieuwd of het echt geholpen heeft haha
| 09:14 |
Hihi, leuk zeg
| 01:10 |
Ik ben benieuwd...
| 00:20 |
Och ja, dat zou ik ook eens proberen. Maar we halen het nooit in huis.
| 23:22 |
Ik heb het eigenlijk altijd in huis omdat mijn jongste er graag mee speelt, eerder geschreven in een blog, lekker met haar handen er door, wordt ze rustig van 😉 Busje scheerschuim is bij de Action 1 euro.
| 23:24 |
Al keer naar gevraagd daar, om slijm te maken. Was uitverkocht. Duurdere was er wel.
| 23:36 |
Dat is jammer, ik weet niet of jullie een Big Bazar hebben, wellicht hebben ze het daar ook, vorige bus is de goedkoopste van de AH.
| 23:48 |
Ja, daar had ik nog niet aan gedacht. Dank voor de tip.
| 08:49 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen