Schoonheid zit van binnen

Schoonheid zit van binnen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat ben je mooi, ik kijk naar je en zie een onzekere blik. Ik kijk niet naar hoe je er uit ziet, ik kijk naar wie je bent. Ik oordeel niet, ik kijk naar het verhaal achter jou gedrag, achter jou gezicht. Jij bent jij, jij bent mooi, echt waar. Ook al voel je het niet, ook jij mag er wezen. Jij bent uniek! 

Schoonheid zit van binnen. Je hart heeft een plekje gereserveerd voor het goede wat in jou zit. Onhandig met woorden, woede uitbarstingen, stilte, onzekerheid iedereen heeft wel iets. Dat maakt het soms niet makkelijk, de 1 kan hier ook beter mee om gaan als de ander.

Kijk niet naar hoe iemand zich gedraagt, kijk wat er achter schuilt. Het komt vaak ergens vandaan. Jij met je onzekere blik, ik ben er voor je. Maar, ik geef ook heel duidelijk mijn grenzen aan. Mijn hart is groot, heeft ruimte voor iedereen, zolang ik zelf niet ondersneeuw. 

Kalmte, rust en een luisterend oor, ik heb ze. Maar soms zit ook mijn rugzak even vol, dan neem ik afstand. Ik ben je dan niet vergeten, maar ben dan even aan het ordenen en opruimen. 

Oordeel niet te snel over anderen, denk aan de gewoontes van je zelf (Hennie Huisman) deze tekst is altijd blijven hangen. Mijn zusjes hadden een cd van hem toen ze klein waren. Heel toepasselijk bij mijn schrijven van vandaag.


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat ontzettend mooi! Ik sluit me ook aan bij Ingrid, want wat is dit herkenbaar zeg.............. 
| 07:26 |
Wow... alsof je het tegen mij zei... Mooi!!
| 20:59 |
💖 dank je wel.
| 21:51 |
Dat heb je mooi gezegd
| 18:34 |
Dank je wel.
| 20:57 |
Mooie zondags overdenking 
| 17:38 |
Een mooie als overdenking van de zondag. 
| 17:14 |
Puntgaaf  beschreven Freedom!
| 14:07 |
Dank je wel 😊
| 14:42 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen