Spreekbeurt politiehond Bumper update

Spreekbeurt politiehond Bumper update


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag was het dan eindelijk zover, jij mocht je spreekbeurt houden. Je kon er niet van slapen, je had er zo'n zin in. Je kwam toen je al een poosje op bed lag, naar beneden. 'Ik kan gewoon niet slapen, ik heb zoveel zin in morgen' zei je enthousiast. Ik geef je een knuffel en zeg, 'ga maar lekker slapen, dan ben je morgen goed uitgerust.' Daar ging je, weer heerlijk naar boven en je bed in. Je was lekker in slaap gevallen. Toen ik zelf naar bed ging, ben ik nog even bij je gaan kijken (wat ik elke avond doe) je was heerlijk in dromenland.

Als ik zelf ook slaap gaat mijn slaapkamer deur open. Een slaperig meisje loopt mijn kamer in en komt naast mijn bed staan. 'Mama, ik kan echt niet meer slapen, mag ik bij jou slapen, ik ben echt nog nooit zo vroeg wakker geworden', slaperig vraag ik, 'hoe laat is het' een klein stemmetje zegt, 'het is 0.19 uur' nog heel vroeg dus of laat ;-)

Ik zeg, 'weet je wat, pak jij je kussen maar, dan pak ik je dekbed' helemaal blij loop je naar je kamer, 'ik pak ook nog even een knuffeltje' zeg je. Ik heb ruimte zat, tweepersoonsbed, ik maak de andere helft voor jou op en jij gaat heerlijk liggen. Nog een welterusten lieverd, je draait je om met je knuffeltje in je handen en gaat slapen.

Om 6.30 uur begint de dag, jij wordt wakker, kruipt nog even heerlijk tegen mij aan. Je vraagt of je naar beneden mag. Je mag eerst even lekker douchen en dan ga jij naar beneden. We ontbijten, pakken je tas in en nemen de spulletjes mee voor je spreekbeurt. Je bent zo blij, wat heb jij toch zin in deze dag.

Als ik je die morgen uit school kom halen, ren je vrolijk naar me toe, je spreekbeurt is goed gegaan. Je tante staat er ook bij en zegt hoe trots ze op jou is. Dat ben ik natuurlijk ook, we praten er in de auto nog uitgebreid over. Je krijgt geen cijfer, het is om je te laten wennen iets voor de klas te durven vertellen. Dat is voor jou dus geen probleem haha. Met alle gemak, stoer meisje van me.

Er waren nog tips en tops, de tip was, je mag iets langzamer praten (je was zo enthousiast dat je alles tegelijk wilde vertellen) en de top was, dat ze jou spreekbeurt allemaal leuk vonden.

Thuis hebben na de lunch samen een berichtje naar Bumper gestuurd, hij was reuze nieuwsgierig hoe jou spreekbeurt gegaan was. We kregen vanmiddag al een berichtje terug van hem. Je kreeg een duim van hem en hij zei, 'top gedaan' en zo is het.

Mijn topper! Je groeit elke dag, niet alleen in de lengte maar ook in het je zelfvertrouwen, dit geeft je zo'n enorme boost.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat mooi! Goed gedaan hoor.  Het is zo genieten als kinderen groeien.
| 18:18 |
Dank je wel, namens mijn meisje, het is echt onwijs genieten.
| 22:24 |
Dat heeft ze knap gedaan!
| 00:04 |
Zeker, super trots, dank je wel.
| 09:16 |
Geweldig om te lezen! Een echte Topper!🌻
| 23:11 |
Dank je wel, we hebben samen Bumper nog even een berichtje gestuurd (zal ik er nog even inzetten 😉)
| 23:23 |
Mooi geschreven. Ze vond het vast heel spannend. Gelukkig dat het zo goed ging. 
| 23:08 |
Dank je wel, ik vroeg het aan haar vanmorgen of ze het ook spannend vond, ze was alleen maar zo blij haha, ze zei, 'ik vind het een heel klein beetje spannend' ;-) 
| 23:22 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen