×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Volle ongeordende bovenkamers


Misschien herken je het wel, denk jij ook net zo snel als ik. Wie weet nog wel sneller. Daarnaast scan ik de omgeving en ruimtes waar ik kom. Mijn ogen nemen alles op, mijn hoofd schakelt heel snel. Eigenlijk is het in het mijn bovenkamer best druk. De kamers zijn op dit moment niet geordend. Ze springen steeds naar de verkeerde kamers. Noem het chaotisch.

Zonder briefje naar een supermarkt, is geen doen. Zelfs met briefje is het soms afzien. Ik lees hem verschillende keren aandachtig door en scan de dingen in mijn karretje met mijn ogen. Ik heb nog twee dingen nodig, die kan ik vast wel onthouden. Het briefje verdwijnt in de boodschappentas. Ik pak nog wat ik nodig heb (denk ik), betaal en ga naar huis. Daar kom ik er achter, je raadt het al, dat ik die twee dingen niet onthouden kon.

Ook in de supermarkt scan ik mensen, ik voel hoe mensen in elkaar steken. En ja dat is best vermoeiend. Het scannen gaat als vanzelf. Loop ik langs een terras, dan weet ik korte tijd wie er zitten. Ook met het kennis maken met nieuwe mensen, heb ik vaak aan 1 blik genoeg. Ik kan geen gedachten lezen, gelukkig, maar voel feilloos aan of jij deugt of niet.

De reden waarom is scan is omdat ik heel alert ben door de dingen die in mijn leven gebeuren en gebeurd zijn. Ik haal er toch ook maar mijn voordeel van uit. Het bevalt me eigenlijk wel. Behalve de chaos, die niet.

Het komt goed, dat weet ik zeker. De ongeordende kamers gaan weer ruimte krijgen. Ze zullen opgeschoond worden en niet meer bij elkaar over de vloer komen.

Blijf altijd geloven in jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts