Yoo.rs fan stelt zich voor

Yoo.rs fan stelt zich voor


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Inmiddels toch wel een yoo.rs fan geworden, dus hoog tijd om mij voor te stellen. Wegens mijn veiligheid noem ik mijn naam niet en zullen er in mijn schrijven ook nooit namen van mij en de kinderen genoemd worden. Ik vind van me af schrijven heerlijk. Over hoe het in mijn leven gelopen is, hoe de dagelijkse en bijzondere dingen gaan en over het nu.

In april, meen ik, ben ik bij yoo.rs terecht gekomen via een tip van mijn zwager. Nieuwsgierig als ik ben ;-) nam ik een kijkje, maakte een profiel aan en liet het rusten. Maar niet te lang, ik schreef mijn eerste blog en drukte op opslaan (inclusief het laten tonen op yoo.rs). Heel spannend. De lieve en warme reacties die hierop kwamen deden mij enorm goed, het gaf mij een boost!

Enthousiast schreef ik er nog 1 en nog 1 en zo ging ik door. Ik schrijf niet dagelijks, maar soms heb je van die dagen en dan ineens verschijnt er een soort wolkje boven je hoofd, waarin staat, jij gaat vandaag bloggen ;-) De tekst vormt zich al van binnen, je gaat er even lekker voor zitten en voor je het weet, staat er iets op papier. Nog even een paar keer door lezen en hup, delen maar.

Om nog even terug te komen op het voorstellen. Ik ben een onwijs trotse mama van 3 prachtige kinderen. Alle drie uniek en bijzonder. Alle drie zo anders en dat maakt het zo enorm leuk. Ik mag voor 2 van deze wondertjes zorgen, wat ik met al mijn liefde doe. Er is 1 kindje wat ik voor altijd mee zal dragen in mijn hart.

Vorig jaar was een bewogen jaar, een scheiding, twee keer verhuizen. Maar nu, dit nieuwe jaar 2018 kan voor mij niet meer stuk. Ik voel mij sterk, ik voel mij steeds beter, de kinderen doen het goed (natuurlijk zijn er nog wel wat zorgpuntjes) maar we wonen hier met zoveel plezier. Ik werk nog niet, eerst nog een hoop te verwerken, wel ben ik begonnen als vrijwilligster om een gezin te ondersteunen, prachtig werk.

Alles op zijn tijd, ik ben trots op hoever we al gekomen zijn. Yoo.rs draagt daar ook zeker een steentje aan mee. Heerlijk is het om tussen al deze warme en mooie mensen, een plekje in te mogen nemen. Ik vind iedereen hier geweldig van wat ik tot nu toe gezien heb. Zo leuk hoe verschillend mensen zijn, respect!
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (17 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Toch ook nog maar even gedag zeggen, midden in de nacht natuurlijk, maar dat past wel bij mij. Had een pauze en heb dit blog blijkbaar gemist. Fijn een nieuwe Fan. 
| 04:32 |
Wat fijn dat het goed met je gaat en dat Yoors daar ook een beetje bij kan helpen. Ik volg je, maar moet bekennen dat ik door tijdgebrek niet altijd alles kan lezen, al zou ik dat wel willen. Veel plezier met schrijven.
| 17:29 |
Begrijp ik helemaal, hier net zo, hele volle agenda. Dank je wel, ik ga jou ook volgen, leuk!
| 20:33 |
Voorstellen nr 2. Grinnik, welkom dus. 🌻 Fijn dat je je hier op je gemak voelt.
Fijne zomer!!
| 07:02 |
Mwa een klein beetje 😂 die andere was of ik wel of niet zou blijven haha, thanks, jij ook een hele fijne zomer ☀️
| 14:51 |
Het gaat jullie zo te lezen goed. Ik hoop dat het alleen maar beter gaat en heel veel plezier hier.
| 09:42 |
Dat gaat zeker goed komen. Dank je wel.
| 13:20 |
Je hebt ook behoorlijk wat meegemaakt zo te lezen, maar wat goed om te lezen dat je je zo thuis voelt op Yoors! Dat geldt voor velen, waaronder ik. Yoors is voor mij heel belangrijk en ik kan me voorlopig geen leven zonder Yoors voorstellen haha. Dus, lekker blijven bloggen Freedom en doe je naam eer aan, want hier ben je absoluut vrij om te schrijven! 
| 23:08 |
Dank je wel, free as a bird 😉 leuk dat jij je hier ook zo thuis voelt. Have fun.
| 13:20 |
Goed zo. Kinderen geven kracht. Geen moeder zal ooit onder gaan zolang ze kinderen heeft. Zet 'm op! Je hebt talent.
| 17:02 |
Wat lief, dank je wel.
| 20:59 |
Wat fijn dat het schrijven en lezen op Yoors je zo goed doet. 
| 16:37 |
Zeker, helpt enorm.
| 20:59 |
Als Een warm nest mag je yoors beschouwen 
| 15:57 |
Zeker, zo voelt het.
| 20:58 |
Fijn dat schrijven helpt bij het verwerken van wat je te verstouwen krijgt in het leven, ga zo door, ik blijf van je lezen. 
| 14:24 |
Dank je wel, leuk dat je blijft lezen.
| 20:58 |
fijn!blijf vooral lekker schrijven !
| 14:13 |
Ga ik doen, thanks.
| 20:58 |
Leuk dat wij een steentje bijdragen! 👍
| 14:10 |
Zeker weten, dat maakt het extra leuk.
| 20:57 |
nogmaals welkom en geniet van het schrijven!
| 13:59 |
Dank je wel, doe ik zeker.
| 20:57 |
Mooie manier van voorstellen. Ik ga even checken of ik je al volg. Zo niet dan ga ik dat doen. 
| 13:58 |
Dank je wel, leuk dat je mij gaat volgen.
| 20:57 |
Graag gedaan. 
| 21:00 |
Leuk om je op deze manier nog even voor te stellen. En fijn om te horen dat dit jaar zo'n goed jaar voor je is! 
| 13:51 |
Dank je wel, het is echt een prachtig jaar, kan alleen nog maar mooier worden als alles een beetje verwerkt is.
| 20:56 |
Prachtig in volledige Frredom verwoord
| 13:40 |
Dank je wel, ik voel mij ook echt bevrijd, vandaar die naam.
| 20:54 |
Mooi zoals je dit opschrijft!
| 13:34 |
Dank je wel.
| 20:53 |
Fijn dat het je goed doet!

Vroeger kwamen zo'n 35 mensen op mijn fuiven thuis... vrijwel allemaal verschillend van karakter. Leven en laten leven :)
| 13:17 |
Dank je wel, voel mij echt heel fijn hier, heel even twijfelde ik, omdat ik niet zeker wist of het veilig genoeg was en voelde, maar werd overgehaald te blijven en daar ben ik nog elke dag heel erg blij om.

Mooi hè, ik hou zo van al die verschillende mensen.
| 20:53 |
Super!
Ja, daar hou ik ook van. #verschillend
| 21:17 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen