×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Zo ontzettend trots

Zo ontzettend trots


Na alles wat er afgelopen jaar is veranderd ben ik nog trotser dan ooit. De oudste gaat over naar 3vwo en mijn meisje naar gr 6. Zou ontzettend knap. Als je weet waar ze door heen zijn gegaan en nog steeds, waar met name de jongste het nog moeilijk mee heeft.

Trots kijk ik naar afgelopen jaar
hoe goed jullie alles hebben doorstaan
hoe dapper en stoer ik jullie vind

een lach van jullie is een prachtig gebaar.

Op naar een nieuw schooljaar
nog 1 week bikkelen
dan is het voor 6 weken
echt allemaal even klaar.

Jullie komen er wel
dat weet ik zeker
jullie zijn mijn kanjers
een ongelooflijk mooi en geweldig stel.

Trots, onwijs trots! Love them 4-ever!

DiaantjesLife
Daar mag je zeker trots op zijn!
08-07-2018 16:56
08-07-2018 16:56