×

Yoors


Inloggen
×

YoorsMijn Opnames die ik gehad heb...  Ik bekijk het  leven nu van zonnige kant

Mijn Opnames die ik gehad heb... Ik bekijk het leven nu van zonnige kant


2012 Was me eerste opname bij Vggnet... Ik was ziek ik weegde 40 kilo... ik lijde aan onderwicht...

Ik zag het leven somber in had last van depressies... Stemmingswisselingen de hele dag door...

Ik kreeg Therapie om gezonder te eten... Het was zo streng dat ik niet van tafel mocht tot dat ik eten op had...

En elke dag maar weer op de weegschaal moeten staan was voor mij dillema ... Ik liep vaak weg.. en op geven moment mocht ik niet meer alleen na buiten ik was gevaar voor mezelf en voor mij omgeving op geven moment ging niet meer werd met brancar na de gesloten afdeling geplaatst... De deur werd voor me dicht gedaan... en keer probeerde ik weg te lopen en toen werd de hele afdeling bij elkaar getrommeld was de pieper voor mij ingedrukt ik werd op de grond geduwdt en werd houtgreep gelegd voor me eigen veiligheid... Ik had elke dag andere sjaaltjes om blauwe sjaal een rode sjaal en Groene sjaal zo konden ze een beetje bij houden hoe het me ging ik kon niet aangeven hoe ik me voelde... er waren daar ook heel veel meiden van me leeftijd ik kon wel steun bij ze vinden we zaten allemaal in hetzelfde scheutje iedereen had natuurlijk wel ze eigen problemen maar we hadden wel leuke momenten dankzij al het verdriet hadden we wel steun aan elkaar... Ik had een training om beter na jezelf te leren kijken en opgeven moment moest in de spiegel kijken maar dat kon ik niet... ik vond mezelf afschuwelijk Het is moeilijk als jezelf niet goed genoeg vind en van jezelf leren houden... maar ik was niet de enige... en op geven moment kreeg ik een touw die ik om middel moest doen want ik vond mezelf te dik toen legde ze touw op de grond om mij in te laten zien dat ik eigelijk heel dun was... opname 2018 in 2018 belande ik weer in de klieniek omdat mijn vader 2013 zichzelf van het leven heeft beroofd en de sterfdatum kwam er aan en mijn verjaardag dat geen makkelijke pirodes voor mij...

ik zat weer op de gesloten afdeling mocht maar 25 min na buiten om een frisselucht te halen...


Hoe gaat het nu met mij... Met mij gaat het nu weer goed heb soms wel ups en downs... maar ik ben echt in postitief veranderd... Ik ben veel opener geworden... eten blijft nog wel een dingetje heb een krantenwijkje een lieve vriend ik heb niks te klagen... Ik heb veel meegemaakt maar ik ben sterk geworden hierdoor ondanks dat een dipje nog wel eens heb bekijk ik het leven weer van zonnige kant!