×

Yoors


Inloggen
×

Yoorsstoppen met roken 2019 wordt voor mij een jaar zonder siggaretten

stoppen met roken 2019 wordt voor mij een jaar zonder siggaretten


Het nieuwe jaar is begonnen en ik ben aan het Goede voornemer begonnnen... Stoppen met roken...

Ik Gebruik nu Pleisters om te stoppen met roken... En voor mij werkt het... Het is wel duur... mja dan heb je ook wat... Geld om voor andere Leuke dingen te kopen Inplaats van siggarettten... Ik rookte denk wel zo 12 jaar... en nu in keer na niks... Maar de pleisters Helpen me de doorheen... Heel veel mensen hebben Moeite om te stoppen met roken... het gewoon verslaving waar je Moeilijk van afkomt of helemaal niet zelfs... Door afleiding te zoeken ben begonnen met tekenen en schilderen of aquel verf of met Ecoline... dat is mijn afleiding als ik toch weer zin in een siggaret heb...

Vooral als je even niet lekker in je vel zit dan is de Behoefte zo Groot om siggaretten te gaan Kopen... 2019 wordt voor mij rookvrij!