×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Wat zijn affirmaties

Wat zijn affirmaties


Je geluk bepaal je zelf. Er zijn wat basisvoorwaarden zou je denken, maar dat is niet zo. Wij zijn al reuze verwend met een bord en een bedje kijk even naar de minder bedeelde landen. Wij denken nooit genoeg te hebben of niet de moeite waard te zijn, want er zijn nog zoveel anderen. Dat is onzin dit zijn opgelgde gedachten ergens gecreeërd en daar zit een pijn in. Die pijn neem je onbewust altijd met je mee en die pijn zorgt ervoor dat je niet doet wat je het liefste zou willen doen.

Ten alle tijden hebben we te maken met het universum. En met de wet van de aantrekkingskracht. Ken je ook de wet van de leidinggevende vaten. Belaald de richting van het water... Nou ja zoek het maar eens op. Het universum is eigenlijk continu naar je aan het luisteren en geeft je exact waar je om vraagt. Let wel het woordje "niet " bestaat niet, want wanneer je zegt : Ik hoop dat ik niet meer ziek wordt" Dan hoort het universum dit: Ik hoop dat ik ziek word" En dat is niet best. Dus het woordje " niet " gebruiken we niet :)

Iedereen is anders en iedereen heeft zijn eigen bagage. Maar je kunt zelf hoe dan ook altijd kiezen voor geluk. Doormiddel van affirmaties. Je schrijft of zegt dan een bepaalde zin. Stel je bent erg ongerust over je financiele situatie. Dan kun je kiezen om te klagen zoals (je kent ze wel) " ik heb nooit veel gehad" Ik moet van weinig rondkomen " of deze " ik zal altijd in armoe leven" dit zijn hele negatieve affirmaties en doordat je het zegt ben je het eigenlijk weer opnieuw aan het bestellen. Maar je kunt doormiddel van affirmaties je mood je happiness je hele situatie veranderen in positieve zin.

Geef jezelf 30 dagen en start de dag met positieve affirmaties en sluit de dag af in dankbaarheid. Voorbeelden van positieve affirmaties zijn:

# ik voel me veilig en geborgen

# ik ben gelukkig met wie ik ben

# ik heb respect voor mezelf en alles dat leeft

# ik voel me rijk en geliefd

# ik heb een super conditie en voel me topfit

# ik hou van het leven

Wanneer je in een lastige situatie zit bijvoorbeeld een relatie probleem. Je blijft altijd dezelfde mannen aantrekken (of vrouwen) dan kun je als affirmaties gebruiken

# ik heb de liefde van mijn leven

# mijn man heeft alles wat ik wil

Kortom je omschrijft dat wat je wilt em doet alsof het al zo is. Het universum reageert altijd.... Probeer maar en denk eens even terug aan jouw gedachten en uitkomsten en hoe je praat tegen anderen en tegen jezelf,


-x-
Marjolein
wat een prachtig plaatje staat erboven!
10-08-2018 12:11
10-08-2018 12:11 • 1 reactie • Reageer
Dolce e puro
Mooi he❤️
11-08-2018 14:04
11-08-2018 14:04 • Reageer
Rows
Affirmaties zijn essentieel voor een gelukkig leven. 
07-08-2018 22:45
07-08-2018 22:45 • Reageer
wakeupkitty
Een mooi stukje over de kracht van positief denken. Toch denk ik dat een stuk realiteitszin ook nodig is. Eeuwig vechten tegen de bierkaai is slopend. Moeite heb ik met jouw uitspraak over het volle bordje en de minder bedeelde landen. Telt minder bedeeld naast ons niet? Daar is er heel wat van. Wat bedoel je met: Belaald de richting van het water? Ik ga deze blog van jou opslaan in een van mijn collecties.
07-08-2018 06:50
07-08-2018 06:50 • 1 reactie • Reageer
Dolce e puro
Sorry bepaald moet dat zijn. Typfoutje 😅. En de tekst heeft eigenlijk te maken met wat je zelf kunt doen met je eigen geluksgevoel. Wat je ook hebt... Er zijn mensen die weinig hebben en zich zielsgelukkig voelen en er zijn rijke mensen die leeg van binnen zijn. Een Monnik in Tibet heeft gezegd " jullie in het Westen hebben alles, maar wij zijn gelukkig" 
07-08-2018 08:31
07-08-2018 08:31 • 1 reactie • Reageer