×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Beagle Family | Nestje van onze Matsi en Diva

Beagle Family | Nestje van onze Matsi en Diva


Matsi en Diva hebben op 24 maart 2013 een nestje gehad en deze pups zijn vandaag 5 jaar geworden. Ik vind het dan ook erg leuk om je in deze vlog je mee terug in de tijd te meenemen en je laten zien wat wij toen hebben beleefd. Deze vlog is een mix van foto’s en filmpjes die ik uit mijn eigen homevideo ingekort. Dit omdat op de originele video die ik heb gemaakt muziek op staat die niet op YouTube is toegestaan en mensen opstaan waarvan ik niet weet of ze wel op YouTube willen staan. Ik wens je veel kijk plezier en de volgende keer is er weer een normale video.


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties