×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Dagboek van Matsi #2

Dagboek van Matsi #2


Als je denkt dat ik altijd heel lief ben, dan heb je het echt mis en zeker als het om eten gaat. Want als ik wel ergens aan verslaafd ben, dan is het wel eten. Ik ben namelijk een beagle die zich letterlijk dood eet, want alles wat in mijn mond kan, dat is voor mij eetbaar. Het ging een tijdje goed, maar nu heeft mijn mama mij op dieet gezet, want ik weeg een beetje te zwaar en nu heb ik nog meer honger. Samen met de dierenarts heeft ze een plan gemaakt, om mij eventjes 5 kilo te afvallen. Nou daar ben ik dus niet mee eens!


Nu heb ik afgelopen week een stuk kussen gegeten, die in de bench ligt en als kapot is kan het ook in mijn mondje. Dit had ze iets te laat gevonden en is dit niet de eerste keer dat ik doe. Natuurlijk ben ik goed beroerd geworden, alleen is een tweede maag/darm operatie te risicovol, verzekering gaat het ook niet voor de tweede keer vergoeden en het eten hou ik ook al een paar dagen niet binnen.


Dus afgelopen week was toch erg spannend met mij, want ik heb al waarschijnlijk hartproblemen en de dierenarts durft ook geen risico te nemen. Kwam een beetje op neer dat ik haal of niet, want een lijdensweg willen ze niet voor mij. Ze hebben mij geen moment alleen gelaten, braaksel opgeruimd, licht verteerbaar eten gekregen en hopen dat het niet vast gaat zitten in mijn maag of darmen.


Gelukkig voel ik mij een stuk beter, heb ik niet meer gebraakt de afgelopen 24 uur en volgens de dierenarts lijkt het nu de goede kant op te gaan. Beetje jammer is wel, dat ik nu geen nieuwe kussen meer krijgt maar ze zijn wel erg blij dat ik mij een stuk beter voel. Moet nog de komende dagen rustig aan doen en mag ik langzaam weer alles eten wat ik normaal krijgt.

Pootje van Matsi en tot de volgende keer

Dagboeken van Matsi
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties