Erg jammer dit!


Ik weet niet of dit nu de nieuwe update is van Yoors of een tijdelijk iets is? Wat ik wel weet is dat ik er persoonlijk niet heel erg blij van wordt. Het lijkt wel of ik nu alles opnieuw moet gaan uitvinden, waar ik zelf niet op zit te wachten. 


Nu hou ik echt niet bij wat er allemaal op Yoors gebeurd en lees ik zelf wat ik interessant vind en gooi ik soms een berichtje eruit, deel ik mijn foto's of schrijf ik daadwerkelijk een blogartikel. Alleen ik had nooit verwacht dat ik een minpunt van de ontwikkeling over de website van Yoors zou schrijven. 


Minpunten van deze (update)

Zo schijnt het dat ik ineens moet gaan taggen om op iemand te reageren van mijn berichten, hier ben ik al geen fan van en vond het oude systeem veel beter. 


Ook vind ik het jammer dat ik niet snel eventjes een foto of een kiekje van mijn leven kan delen en iemand snel een waardering kunt geven met mooi, interessant, informatief of een andere keuze die erbij zit/zat. 


Hopelijk is het maar tijdelijk

Ik hoop dan maar dat het een tijdelijk iets is en dat ze minder de dingen veranderen. Want in mijn ogen, moet je niet teveel veranderen als iets goed is. Kijk Mijn collectie is echt als een pluspunt, maar dit zie ik toch echt als een hele grote minpunt. 


Ik weet niet of er meer mensen dat nu ervaren en vind ik het al helemaal niet leuk om ergens kritiek op te geven. Alleen als ik het niet laat weten en niemand zou doen, dan weten ze dat misschien ook niet bij de ontwikkelaars van Yoors. 


Dit betekend niet dat ik weg gaat, want daarvoor is het hier veel te leuk!

Quirina