Facebookgroep: Passie voor Fotografie

Facebookgroep: Passie voor Fotografie


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Naast dat ik de Facebookgroep Passie voor bloggen en schrijven, heb ik ook een andere Facebook groep. Passie voor fotografie. In deze groep is iedereen welkom, het maakt dus geen verschil of je nu een beginneling die de passie voor fotografie wil gaan uitoefenen of een professionele fotograaf.

Het enige wat niet in deze groep is toegestaan, is het spammen van like en winactie's en ik hoop dat je natuurlijk ook bij deze groep zal aansluiten. 

Link: Facebookgroep Passie voor fotografie


help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb een verzoek gedaan. 
| 14:41 |
Ik heb me aangemeld :)
| 21:28 |
Een leuke hobby.
| 13:51 |
Zeker, fotografie en bloggen zijn de 2 leukste hobby's die er zijn. Tenminste dat vind ik
| 14:08 |
Ga ik doen!
| 13:44 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen