Foto van de maand #1: Diva

Foto van de maand #1: Diva


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op mijn Instagram acount Kamoen Photography plaats ik iedere dag een foto die ik gemaakt heb. Mensen die op deze account mij volgen of iemand die gewoon die deze foto ziet, geven een like aan mijn foto als ze deze leuk vinden. De foto die de meeste likes heeft gekregen, wordt dan de de automatisch de foto van de maand. Wanneer het dan de eerste van de maand is, dan kijk ik welke foto de meeste likes hebben gekregen van de afgelopen maand en plaats ik deze foto op mijn blog met een klein verhaaltje hoe de foto is ontstaan.

Foto van de maand: Diva

help

Zoals je misschien wel weet, is onze Diva helaas afgelopen maand overleden, dus ik vind het eigenlijk wel extra leuk dat dit mijn eerste foto van de maand is geworden. Deze foto ontstaan eigenlijk doordat ik een nieuwe camera had gekocht en mijn passie voor fotografie weer wilde oppakken. Om de camera uit te proberen heb ik dus ook mijn honden Matsi en Diva als eerste gefotografeerd om mijn camera uit te proberen. Eigenlijk is het best grappig dat één van mijn eerste foto’s die ik heb gemaakt, ook de eerste foto van de maand is geworden.

Quirina

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een lieverd zeg!
| 14:44 |
Wat een leuk idee! En een mooie foto
| 12:53 |
Dank je
| 13:23 |
Begrijpelijk dat Diva gewonnen heeft, vanwege de dubbele functie
Het verlies van en ook de foto op zichzelf, wat verdrietig trouwens, er is zoveel leifde in die ogen
| 09:30 |
Klopt, zat ook heel veel liefde in haar ogen en ook in haar hartje want ze heeft ons zoveel liefde gegeven.
| 11:04 |
Duidelijk te zien ja, veel
| 11:16 |
Hoe oud was Diva de Beagle?
Ik ga je zeker volgen op Instagram
| 10:18 |
Op deze foto was ze 7 jaar en is uiteindelijk 10 geworden.
| 10:27 |
Ik ben je net gaan volgen op Instagram.
| 10:09 |
Ik zag het, ik volg je ook terug maar dan met mijn andere instagram account.
| 10:26 |
Ik heb nog een account, zal je later vandaag ook daarmee gaan volgen.
| 10:28 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen